32e editie van de Bruggenloop Rotterdam verplaatst naar 2022

door 30 nov, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer
Bruggenloop Rotterdam

De op 12 december geplande 32e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam is verschoven naar zondag 11 december 2022. Dit betekent dat het evenement voor het tweede jaar op rij wordt verplaatst. De aangeschafte startbewijzen blijven geldig tot de volgende editie.

De organisatie heeft de afgelopen dagen met de gemeente Rotterdam naar verschillende oplossingen gezocht om de DSW Bruggenloop Rotterdam op een verantwoorde manier te organiseren. In de corona-persconferentie op 26 november zijn de landelijke maatregelen nog verder aangescherpt, waardoor het voor ons niet mogelijk is om een sfeervolle en veilige editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam te organiseren.

Remco Barbier, directeur DSW Bruggenloop Rotterdam: “Spijtig dat we dit besluit hebben moeten nemen, want veel deelnemers verheugden zich op de DSW Bruggenloop Rotterdam. Wij doen niets liever dan zo veel mogelijk mensen in beweging brengen. Zo willen we een bijdrage leveren aan een gezondere samenleving, maar dat moet wel op een verantwoorde manier kunnen. De titelsponsor DSW staat volledig achter onze beslissing.’’

Als nieuwe datum van de 32e editie DSW Bruggenloop Rotterdam is zondag 11 december 2022 gekozen. De reeds aangeschafte startbewijzen blijven geldig. De deelnemers ontvangen hierover per e-mail persoonlijk bericht van de organisatie.


Bekijk hier welke hardloopwedstrijden nog meer zijn afgelast.


0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest