.

Inschrijving 20e editie Nacht van Groningen geopend

door 2 dec, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Sport
Nacht van Groningen

Goed nieuws voor de hardloopliefhebbers die al even uitkeken naar de Nacht van Groningen. De inschrijving voor dit hardloopfestijn is vanaf vandaag geopend. De 20e editie vindt plaats op zaterdagavond 12 maart 2022. Ook dit jaar loopt het parcours traditiegetrouw door de binnenstad en het Noorderplantsoen van Groningen.
Afstanden

Deelnemers kunnen tijdens de Nacht van Groningen kiezen uit verschillende afstanden van 5 km, 10 km, 10 Engelse mijl (16,1 km) of de Halve Marathon. Tijdens de 10 km lopen de deelnemers de ronde van de 5 km twee keer. Tijdens de 10 Engelse Mijl lopen de deelnemers de ronde van 5 km drie keer, met een extra lus van 1,1 km in de eerste ronde. Het parcours van de halve marathon bestaat uit 4 rondes met een extra lus van 1,1 km in de eerste ronde. 

Hardlopen in het donker

Uniek aan dit hardloopevenement is het feit dat alle afstanden in het donker worden afgelegd. Deelnemers kunnen eigen verlichting meenemen en daarnaast wordt er ook voor muziek en verlichting langs het parcours gezorgd. Door deze combinatie van sport er entertainment biedt de Nacht van Groningen deelnemers een onvergetelijke, sportieve avond voor jong en oud. 

Inschrijven

De inschrijving van de Nacht van Groningen op zaterdag 12 maart 2022 is vanaf vandaag geopend. Inschrijven kan via www.nachtvangroningen.nl. Op deze website staat alle informatie over het evenement, zoals de parcoursen en het programma.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman, dé hardloopsensatie van afgelopen jaar, gaat van start in de 47e editie van de NN CPC Loop Den Haag. De Nederlandse recordhoudster op de marathon kiest op zondag 12 maart bij de populaire voorjaarsklassieker voor de halve marathon....

Pin It on Pinterest