Parelloop keert terug op 3 april 2022

door 9 dec, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Na twee jaar afwezigheid organiseert Stichting Parelloop Brunssum met veel trots de 32e editie van de Parelloop op 3 april 2022.

De 32e editie heeft 2 jaar op zich laten wachten. In de 2020 was de Parelloop het eerste gerenommeerde hardloopevenement in Nederland dat ad hoc moest annuleren. Iedereen heeft wel keurig het inschrijfgeld teruggekregen. Ook 2021 werd een pauze jaar. Nu lijkt het erop dat alle seinen op groen staan en zijn de voorbereidingen begonnen.

“Na 2 jaar staan niet alleen de hardlopers te popelen om weer te kunnen deelnemen maar zijn wij ook als organisatie blij dat we weer kunnen organiseren. Uiteraard kunnen we niet in toekomst kijken en blijven het onzeker tijden. Maar als buitensport evenement in het voorjaar hebben we meer dan goede hoop!”

Op zondag 3 april 2022 zal er weer een Parelloop plaatsvinden met ruimte voor iedere hardloper van jong tot oud. Naast de korte afstanden voor de kleintjes en de middelbare scholieren zal de traditionele 5 & 10 KM loop plaatsvinden waar recreanten, bedrijven, nationale top en talenten aan zullen deelnemen. De voorinschrijving zal begin januari starten. Dit zal uitvoerig bekend gemaakt worden via de website www.parelloop.nl en de bijbehorende social mediakanalen.

Tags: Parelloop

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest