Parelloop keert terug op 3 april 2022

door 9 dec, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl

Na twee jaar afwezigheid organiseert Stichting Parelloop Brunssum met veel trots de 32e editie van de Parelloop op 3 april 2022.

De 32e editie heeft 2 jaar op zich laten wachten. In de 2020 was de Parelloop het eerste gerenommeerde hardloopevenement in Nederland dat ad hoc moest annuleren. Iedereen heeft wel keurig het inschrijfgeld teruggekregen. Ook 2021 werd een pauze jaar. Nu lijkt het erop dat alle seinen op groen staan en zijn de voorbereidingen begonnen.

“Na 2 jaar staan niet alleen de hardlopers te popelen om weer te kunnen deelnemen maar zijn wij ook als organisatie blij dat we weer kunnen organiseren. Uiteraard kunnen we niet in toekomst kijken en blijven het onzeker tijden. Maar als buitensport evenement in het voorjaar hebben we meer dan goede hoop!”

Op zondag 3 april 2022 zal er weer een Parelloop plaatsvinden met ruimte voor iedere hardloper van jong tot oud. Naast de korte afstanden voor de kleintjes en de middelbare scholieren zal de traditionele 5 & 10 KM loop plaatsvinden waar recreanten, bedrijven, nationale top en talenten aan zullen deelnemen. De voorinschrijving zal begin januari starten. Dit zal uitvoerig bekend gemaakt worden via de website www.parelloop.nl en de bijbehorende social mediakanalen.

Tags: Parelloop

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Aanstaande zondag vindt de 37e editie van de Dam tot Damloop plaats. In het Inntel Hotels Amsterdam Zaandam blikte organisator Le Champion samen met de kanshebbers vooruit op de 10 Engelse Mijl wedstrijd. De Keniaan Geoffry Kipchumba zoekt zondag...

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Winnaar Dam tot Damloop 2023 De 37e editie van de Dam tot Damloop is vandaag gewonnen door de Kenianen Methew Kimeli en Agnes Keino. De 25-jarige Kimeli plaatste in de laatste kilometer de beslissende versnelling. Hij triomfeerde tijdens zijn...

Pin It on Pinterest