Parelloop keert terug op 3 april 2022

door 9 dec, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Na twee jaar afwezigheid organiseert Stichting Parelloop Brunssum met veel trots de 32e editie van de Parelloop op 3 april 2022.

De 32e editie heeft 2 jaar op zich laten wachten. In de 2020 was de Parelloop het eerste gerenommeerde hardloopevenement in Nederland dat ad hoc moest annuleren. Iedereen heeft wel keurig het inschrijfgeld teruggekregen. Ook 2021 werd een pauze jaar. Nu lijkt het erop dat alle seinen op groen staan en zijn de voorbereidingen begonnen.

“Na 2 jaar staan niet alleen de hardlopers te popelen om weer te kunnen deelnemen maar zijn wij ook als organisatie blij dat we weer kunnen organiseren. Uiteraard kunnen we niet in toekomst kijken en blijven het onzeker tijden. Maar als buitensport evenement in het voorjaar hebben we meer dan goede hoop!”

Op zondag 3 april 2022 zal er weer een Parelloop plaatsvinden met ruimte voor iedere hardloper van jong tot oud. Naast de korte afstanden voor de kleintjes en de middelbare scholieren zal de traditionele 5 & 10 KM loop plaatsvinden waar recreanten, bedrijven, nationale top en talenten aan zullen deelnemen. De voorinschrijving zal begin januari starten. Dit zal uitvoerig bekend gemaakt worden via de website www.parelloop.nl en de bijbehorende social mediakanalen.

Tags: Parelloop

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest