Parelloop keert terug op 3 april 2022

door 9 dec, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Na twee jaar afwezigheid organiseert Stichting Parelloop Brunssum met veel trots de 32e editie van de Parelloop op 3 april 2022.

De 32e editie heeft 2 jaar op zich laten wachten. In de 2020 was de Parelloop het eerste gerenommeerde hardloopevenement in Nederland dat ad hoc moest annuleren. Iedereen heeft wel keurig het inschrijfgeld teruggekregen. Ook 2021 werd een pauze jaar. Nu lijkt het erop dat alle seinen op groen staan en zijn de voorbereidingen begonnen.

“Na 2 jaar staan niet alleen de hardlopers te popelen om weer te kunnen deelnemen maar zijn wij ook als organisatie blij dat we weer kunnen organiseren. Uiteraard kunnen we niet in toekomst kijken en blijven het onzeker tijden. Maar als buitensport evenement in het voorjaar hebben we meer dan goede hoop!”

Op zondag 3 april 2022 zal er weer een Parelloop plaatsvinden met ruimte voor iedere hardloper van jong tot oud. Naast de korte afstanden voor de kleintjes en de middelbare scholieren zal de traditionele 5 & 10 KM loop plaatsvinden waar recreanten, bedrijven, nationale top en talenten aan zullen deelnemen. De voorinschrijving zal begin januari starten. Dit zal uitvoerig bekend gemaakt worden via de website www.parelloop.nl en de bijbehorende social mediakanalen.

Tags: Parelloop

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 1

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 1

Morgen beginnen de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL in de finale van de 4x400 meter estafette (mix) en Maureen Koster in de finale van de 5.000 meter. Verder komen Nadine Visser en Maayke Tjin A-Lim uit op de 100 meter horden. Mark Heiden, Job...

Tijdschema EK Atletiek 2024 Rome

Tijdschema EK Atletiek 2024 Rome

Deze week beginnen de EK Atletiek in Rome in het Stadio Olimpico. De EK Atletiek worden gehouden van 7 tot en met 12 juni 2024. RunningPlus heeft hieronder een tijdschema van de EK Atletiek onder elkaar gezet, zo weet je precies wat wanneer is en...

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

De afgelopen decennia heeft hardlopen zich ontwikkeld tot een wereldwijde sensatie die miljoenen mensen over de hele wereld in zijn ban houdt. Of het nu gaat om een ontspannen rondje joggen door het park, een eerste marathon of de intense uitdaging...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!