Geslaagde eerste editie Pre-Run Egmond Halve Marathon

door 12 dec, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Afgelopen zaterdag 10 december gingen bijna duizend enthousiaste hardlopers van start tijdens de eerste editie van de Pre-Run NN Egmond Halve Marathon. Sportorganisatie Le Champion heeft in 2021 enkele nieuwe Pre-Runs geïntroduceerd in voorbereiding op de grotere hardloopevenementen. Dit weekend stond er een 16 en 8 km op het programma in Egmond-Binnen, een ideale voorbereiding op de NN Egmond Halve Marathon, die op zondag 9 januari 2022 staat gepland.

De bijna duizend lopers gingen met weinig wind een heerlijke ochtendzon van start, op de nieuwe start en finish locatie, op de Oude Schulpweg in Egmond-Binnen. Er werd volop genoten van het prachtige bos- en duingebied van Egmond en Bakkum. Het vernieuwde parcours liep door het bos, de duinen en over de heide van het Noordhollands Duinreservaat, waar de deelnemers zomaar een kudde Schotse Hooglanders tegen kwamen. De 16 kilometer maakte een extra lus richting Camping Bakkum, waar de lopers vervolgens een flinke klim trotseerden om op het strand te komen. Via het strand kwamen de lopers weer terug op de Middenweg waar de finish snel in zicht kwam.

Sportorganisatie Le Champion kijkt na deze geslaagde editie uit naar de 48e editie van de NN Egmond Halve Marathon. Na de persconferentie van 14 december verwacht de organisatie hier meer duidelijkheid over te kunnen geven. De inschrijving van de NN Egmond Halve Marathon is nog geopend t/m maandag 27 december. Inschrijven kan via de website www.nnegmondhalvemarathon.nl.

Editie 2022

De tweede editie van de Pre-Run NN Egmond Halve Marathon vindt plaats op zaterdag 10 december 2022. Kijk voor meer informatie over de Pre-Runs of andere hardloopevenementen van Le Champion op www.lechampion.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest