Kijk live mee naar het digitale atletiekgala

door 14 dec, 2021Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Op 15 december om 20:00 uur organiseerd de atletiekunie het digitale atletiekgala! Een avond waarop we met elkaar terugblikken op de vele gebeurtenissen uit 2021. Jij kan deze avond live meekijken, gewoon vanaf je eigen bank!

Deze avond staat geheel in het teken van verrassing en bewondering, afgemaakt met een speciaal feestelijk tintje. Een avond om met elkaar de sport te vieren en terug te kijken op het bijzondere en succesvolle jaar 2021.

Atleet van het Jaar 2021

Afgelopen november heb jij als fan kunnen stemmen op je favoriete atleet van 2021. Dat heeft geresulteerd in een shortlist met drie kanshebbers op de titel ‘Atleet van het Jaar 2021’: Femke Bol, Sifan Hassan en Fleur Jong. De winaar zal door een vakjury worden gekozen en de prijs wordt uitgereikt tijdens ons digitale atletiekgala. 

Kijk live mee op YouTube

Deze feestelijke avond vindt volledig digitaal plaats én jij kan meekijken via YouTube! Blok woensdagavond 20:00 uur dus in je agenda en volg het gala via onderstaande livestream. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest