Venloop verplaatst naar woensdag 11 tot en met 15 mei 2022

door 17 dec, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024
Venloop

Stichting Venloop heeft besloten de Weir Venloop 2022, nogmaals te verplaatsen en dit keer van 23 tot en met 27 maart 2022 naar 11 tot en met 15 mei 2022. De ontwikkelingen van de laatste weken omtrent het coronavirus maken dat Stichting Venloop onvoldoende perspectief ziet op een versoepeling van alle nog geldende maatregelen.

Directeur Wim Lensen licht de keuze van Stichting Venloop toe: “Als organisatie hebben we in een eerder stadium al aangegeven dat de Venloop alleen door kan gaan als er geen beperkende maatregelen meer zijn. Als je kijkt naar de marathon van Leiden, Amsterdam en Rotterdam welke doorgang konden vinden dan wil je dat ook in Venlo. Echter ziet het er naar uit dat we eind maart nog niet van alle maatregelen af zijn en testen voor toegang is bij ons evenement geen optie, omdat er geen sprake is van een gesloten evenemententerrein.”

“Daarbij staat de gezondheid van onze deelnemers, publiek en vrijwilligers staat altijd op de eerste
plaats. Vol goede moed zijn we bezig om er in mei weer een spektakel van te maken. Iets waar we met ons allen naar uitkijken.”]

Nieuwe datum Venloop

De datum wordt nu 11 tot en met 15 mei 2022. De Neptunus Wandeltocht vindt dan plaats op zaterdag 14 mei en en de Weir Venloop hardloopwedstrijden op zondag 15 mei.

Tags: Venloop

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Op 19 mei 2024 was de Domstad het decor van een bijzondere editie van de Utrecht Marathon. De 40ste editie van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park werd de grootste ooit met bijna 14.000 inschrijvingen. Van vroeg in de ochtend tot...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!