Venloop verplaatst naar woensdag 11 tot en met 15 mei 2022

door 17 dec, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl
Venloop

Stichting Venloop heeft besloten de Weir Venloop 2022, nogmaals te verplaatsen en dit keer van 23 tot en met 27 maart 2022 naar 11 tot en met 15 mei 2022. De ontwikkelingen van de laatste weken omtrent het coronavirus maken dat Stichting Venloop onvoldoende perspectief ziet op een versoepeling van alle nog geldende maatregelen.

Directeur Wim Lensen licht de keuze van Stichting Venloop toe: “Als organisatie hebben we in een eerder stadium al aangegeven dat de Venloop alleen door kan gaan als er geen beperkende maatregelen meer zijn. Als je kijkt naar de marathon van Leiden, Amsterdam en Rotterdam welke doorgang konden vinden dan wil je dat ook in Venlo. Echter ziet het er naar uit dat we eind maart nog niet van alle maatregelen af zijn en testen voor toegang is bij ons evenement geen optie, omdat er geen sprake is van een gesloten evenemententerrein.”

“Daarbij staat de gezondheid van onze deelnemers, publiek en vrijwilligers staat altijd op de eerste
plaats. Vol goede moed zijn we bezig om er in mei weer een spektakel van te maken. Iets waar we met ons allen naar uitkijken.”]

Nieuwe datum Venloop

De datum wordt nu 11 tot en met 15 mei 2022. De Neptunus Wandeltocht vindt dan plaats op zaterdag 14 mei en en de Weir Venloop hardloopwedstrijden op zondag 15 mei.

Tags: Venloop

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Op zondag 1 oktober liepen meer dan 13.000 deelnemers de populaire Lindahl’s Singelloop Utrecht. Het was de 71e editie van de oudste stratenloop van Nederland. Een zonnig loopfeest om van te genieten met afstanden voor jong en oud. De dag begon met...

Pin It on Pinterest