Inschrijving geopend voor jubileumeditie Singelloop Utrecht

door 25 dec, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer
Singelloop Utrecht

De Singelloop Utrecht (na twee jaar afwezigheid wegens Covid-19 ) plaats op zondag 2 oktober 2022. Vanaf nu is het voor iedereen weer mogelijk om zich in te schrijven. De startbewijzen van de lopers die zich al hadden ingeschreven voor de editie die gepland stond op 3 oktober 2021, blijven geldig voor de 70e editie.

Jubileumeditie voor jong en oud 

De Singelloop Utrecht draagt met trots het vaandel van oudste stratenloop van Nederland. Het loopevenement – met onderdelen voor jong en oud – wordt voor de 70e keer georganiseerd. In de ochtend gaan de kinderen van start met de Kids Run 1 km en 2.5 km. In de middag starten de Nedal UBN 5 km en 10 km Singelloop Utrecht, die de deelnemers langs de authentieke Utrechtse Singels voeren.

Het Wilhelminapark wordt traditiegetrouw omgedoopt tot het bruisende hart en er staan weer verschillende bands om de deelnemers aan te moedigen. De start van de Nedal UBN 5 kilometer Singelloop Utrecht en de 10 kilometer Singelloop Utrecht is op de befaamde Maliebaan om daarna te finishen in het Wilhelminapark. Ieder jaar worden er veel persoonlijke records gelopen op de snelle parcoursen van de 5 en 10 km, waarbij het topatletenveld op de 10 km de strijd zoals gewoonlijk zal aanvoeren.

Ren tegen kanker 

Het goede doel van deze editie is KWF. Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF al 72 jaar het verschil. Deelnemers kunnen óók het verschil maken door zich via KWF in te schrijven. Je krijgt dan een eigen actiepagina waarmee sponsorgeld opgehaald kan worden. Bij 500 euro of meer aan sponsorgeld ontvangen deelnemers een gratis startbewijs en het Ren tegen kanker-shirt. 
Je kunt je inschrijven voor de 70e editie via www.singellooputrecht.nl. Op deze website vind je ook informatie over het programma en het parcours.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest