HOKA geeft hardlopen een nieuw gezicht met de Kawana

door 7 jan, 2022Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
HOKA Kawana

HOKA kondigt de lancering aan van de gloednieuwe Kawana. De Kawana is een revolutionaire nieuwe schoen voor het begin van een nieuw jaar vol met sport. De schoen is ontworpen voor hardlopers en fitnessenthousiastelingen die op zoek zijn naar comfort van wereldklasse in een gedurfde, innovatieve en stijlvolle vorm. De Kawana ontleent zijn naam aan het beroemde strand van de Australische Gold Coast en verlegt de grenzen van HOKA’s schuimvullingen en geometrische technieken, voor een uitzonderlijk soepele ervaring.


Moeiteloos switchen tussen hardlopen en fitnessen

De Kawana is extreem veelzijdig en heeft de kenmerkende HOKA-demping voor op de loopband, de atletiekbaan, de weg of voor de gewone werkdag. De nieuwe stijl waarin deze schoen is ontworpen, voldoet daarmee aan de belofte van HOKA om een comfortabele en ondersteunende factor te zijn in de levens van zowel beginnende als gevorderde fitnessers. De toegankelijke en lichte trainer innoveert daarnaast met een flexibele, nieuwe schuimlaag die blijvende ondersteuning biedt, en levert een gebalanceerde ervaring waar sporters van alle niveaus van kunnen genieten. De Kawana is perfect toegespitst op zijn beoogde gebruikers en is ontworpen om van een rondje hardlopen in stijl door te gaan naar de fitness of zelfs naar de werkplek. De schoen vormt zo een toegankelijke keuze voor zowel nieuwe als ervaren hardlopers en biedt maximaal HOKA-comfort in een jasje van duurzame materialen – voor elke activiteit.

Een revolutie op sportief gebied

De Kawana is er voor fitnessenthousiastelingen die op zoek zijn naar een dynamische, nieuwe vorm van hardlopen. De schoen heeft een ongekend niveau van aanpassingsvermogen, zodat de consument van een training naar zijn of haar dagelijkse bezigheden kan gaan met hetzelfde comfort. Hij behoudt daarmee zijn kenmerkende soepele bewegingsmogelijkheden in elke situatie.

Voor het ultrazachte gevoel zijn een aantal geometrische ontwerpen in de tussenzool van de Kawana overgenomen van andere schoenen uit de populaire Glide- en Fly-reeksen. De Kawana heeft bijvoorbeeld een SwallowTail™-geometrie in de hiel voor een soepele landing van de voet: deze geometrie is gebaseerd op die van de Mach 4. Die schokabsorberende laag gaat via de 5mm drop en de gegroefde buitenzool over in een Early Stage Metarocker, waardoor de hele loopcyclus uitermate soepel en toegankelijk aanvoelt.

De Kawana weegt slechts 0,3 kg voor een herenmaat 42 2/3 en 0,25 kg voor een damesmaat 38 2/3. De schoen heeft daarnaast een nieuwe, opvallende upper van veganistisch gerecycled jacquard-mesh, met een verlengde hiel en een anatomische Achillesconstructie voor een comfortabele pasvorm die doet denken aan een slipper.

Eén ding dat je altijd zult zien bij HOKA, is innovatie. We zijn constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe productoplossingen die de grenzen verleggen van wat er mogelijk is. Zo helpen we atleten nog beter hun volledige potentie te bereiken. Met de Kawana zijn we erin geslaagd om innovaties en designelementen van grensverleggende producten zoals de TenNine, Mach 4 en Carbon X-reeksen te gebruiken om hem geschikt te maken voor de alledaagse sporter. Zo hebben we nu een gloednieuwe en unieke schoen, maar blijft hij toch nog steeds echt authentiek ‘HOKA’,” aldus Weimer.

Prijs en beschikbaarheid

De Kawana is vanaf 13 januari 2022 verkrijgbaar op HOKA.com en bij officiële retailpartners zoals RunningDirect.nl adviesprijs van € 140.

Tags: HOKA

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!