Inschrijving Zevenheuvelentrail uitgesteld

door 30 jan, 2022Evenementen0 Reacties

SportSport

Ruim een week geleden hadden wij een bericht geplaatst dat de Stichting Zevenheuvelenloop een nieuw mooi evenement had opgezet dat op 14 mei van start zou gaan. Een mooie trailloop met afstanden van 7, 14, 21, 28 én 42 kilometer. Maar deze trail gaat misschien niet door.

Impact op natuur

Naar aanleiding van de lancering van de nieuwe Zevenheuvelentrail en Zevenheuvelenhike, heeft de organisatie vernomen dat deze nieuwe evenementen meer impact hebben op de natuur dan tot nu toe bij hen bekend was. Zij nemen nu de tijd om op basis van deze nieuwe informatie in overleg te gaan met de Provincie Gelderland en natuurbeheerders.

Wanneer er duidelijkheid komt over de inschrijving en toekomst van de Zevenheuvelentrail kan de organisatie nog niet zeggen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Meppels bekendste run komt er weer aan

Meppels bekendste run komt er weer aan

Op zondag 4 juni gaat het jaarlijkse hardloopfeest in Meppel weer van start. De Scania Meppel City Run staat inmiddels bekend als de mooiste cityrun van Drenthe. Bijna 2500 deelnemers staan zondag aan de start tijdens de 10e Meppel City Run op het...

Maastrichts Mooiste maakt parcoursen bekend

Maastrichts Mooiste maakt parcoursen bekend

Op zondag 11 juni staat het grootste en gezelligste hardloopevenement van Maastricht op de agenda. Maastrichts Mooiste is al jaren een begrip in de stad en ieder jaar kijken duizenden deelnemers er weer naar uit om deel te nemen. Dit jaar heeft het...

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

De inschrijving van de 38e NN Zevenheuvelenloop op zaterdag 18 en zondag 19 november is geopend. Op zaterdagavond lopen de deelnemers aan de NN Zevenheuvelennacht 7 kilometer. Op zondag staat de herfstklassieker over 15 kilometer op het programma....

Pin It on Pinterest