Inschrijving Zevenheuvelentrail uitgesteld

door 30 jan, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Ruim een week geleden hadden wij een bericht geplaatst dat de Stichting Zevenheuvelenloop een nieuw mooi evenement had opgezet dat op 14 mei van start zou gaan. Een mooie trailloop met afstanden van 7, 14, 21, 28 én 42 kilometer. Maar deze trail gaat misschien niet door.

Impact op natuur

Naar aanleiding van de lancering van de nieuwe Zevenheuvelentrail en Zevenheuvelenhike, heeft de organisatie vernomen dat deze nieuwe evenementen meer impact hebben op de natuur dan tot nu toe bij hen bekend was. Zij nemen nu de tijd om op basis van deze nieuwe informatie in overleg te gaan met de Provincie Gelderland en natuurbeheerders.

Wanneer er duidelijkheid komt over de inschrijving en toekomst van de Zevenheuvelentrail kan de organisatie nog niet zeggen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Inschrijvingen 4 Mijl van Groningen 2024 is geopend

Inschrijvingen 4 Mijl van Groningen 2024 is geopend

Vanaf vandaag, dinsdag 23 april 2024, is de inschrijving voor de 37e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen officieel geopend. Ook dit jaar keert het grootste loopfeest van Noord-Nederland traditiegetrouw terug in het tweede weekend van oktober,...

Enschede Mazars halve marathon inmiddels uitverkocht

Enschede Mazars halve marathon inmiddels uitverkocht

Met nog zo’n anderhalve week te gaan voordat op zondag 21 april Enschede Marathon van start gaat, kan de organisatie nu al spreken van een recordaantal inschrijvingen. Per vandaag is de Mazars halve marathon zelfs uitverkocht. “En voor de andere...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest