.

Inschrijving Zevenheuvelentrail uitgesteld

door 30 jan, 2022Evenementen0 Reacties

Sport

Ruim een week geleden hadden wij een bericht geplaatst dat de Stichting Zevenheuvelenloop een nieuw mooi evenement had opgezet dat op 14 mei van start zou gaan. Een mooie trailloop met afstanden van 7, 14, 21, 28 én 42 kilometer. Maar deze trail gaat misschien niet door.

Impact op natuur

Naar aanleiding van de lancering van de nieuwe Zevenheuvelentrail en Zevenheuvelenhike, heeft de organisatie vernomen dat deze nieuwe evenementen meer impact hebben op de natuur dan tot nu toe bij hen bekend was. Zij nemen nu de tijd om op basis van deze nieuwe informatie in overleg te gaan met de Provincie Gelderland en natuurbeheerders.

Wanneer er duidelijkheid komt over de inschrijving en toekomst van de Zevenheuvelentrail kan de organisatie nog niet zeggen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Pin It on Pinterest