Inschrijving Zevenheuvelentrail uitgesteld

door 30 jan, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

Ruim een week geleden hadden wij een bericht geplaatst dat de Stichting Zevenheuvelenloop een nieuw mooi evenement had opgezet dat op 14 mei van start zou gaan. Een mooie trailloop met afstanden van 7, 14, 21, 28 én 42 kilometer. Maar deze trail gaat misschien niet door.

Impact op natuur

Naar aanleiding van de lancering van de nieuwe Zevenheuvelentrail en Zevenheuvelenhike, heeft de organisatie vernomen dat deze nieuwe evenementen meer impact hebben op de natuur dan tot nu toe bij hen bekend was. Zij nemen nu de tijd om op basis van deze nieuwe informatie in overleg te gaan met de Provincie Gelderland en natuurbeheerders.

Wanneer er duidelijkheid komt over de inschrijving en toekomst van de Zevenheuvelentrail kan de organisatie nog niet zeggen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Makkelijker afvallen met de juiste kennis.


Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Meppels bekendste run komt er eindelijk weer aan

Meppels bekendste run komt er eindelijk weer aan

Op zondag 22 mei gaat na twee jaar het hardloopfeest in Meppel weer van start. De Scania Meppel City Run staat inmiddels bekend als de mooiste cityrun van Drenthe. Een historisch aantal renners staan zondag 22 mei aan de start tijdens de 9e Meppel...

Hardlooptip: Almere City Run op 26 juni

Hardlooptip: Almere City Run op 26 juni

Over minder dan twee maanden is het al zo ver: de Almere City Run op 26 juni. Na de succesvolle jubileum editie en de virtuele editie in 2021 belooft het ook dit jaar weer een feest te worden in Almere. Op zondag 26 juni komen beginnende en meer...

Enschede Marathon: nagenieten en vooruitkijken

Enschede Marathon: nagenieten en vooruitkijken

Een kleine drie weken na de succesvolle jubileumeditie van Enschede Marathon is de aftermovie klaar. En dat is heerlijk nagenieten, zegt Sandra Melief, directeur Enschede Marathon. “Want wat een feest was het! Tegelijk blikken we natuurlijk ook...

Pin It on Pinterest