Inschrijving Zevenheuvelentrail uitgesteld

door 30 jan, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Ruim een week geleden hadden wij een bericht geplaatst dat de Stichting Zevenheuvelenloop een nieuw mooi evenement had opgezet dat op 14 mei van start zou gaan. Een mooie trailloop met afstanden van 7, 14, 21, 28 én 42 kilometer. Maar deze trail gaat misschien niet door.

Impact op natuur

Naar aanleiding van de lancering van de nieuwe Zevenheuvelentrail en Zevenheuvelenhike, heeft de organisatie vernomen dat deze nieuwe evenementen meer impact hebben op de natuur dan tot nu toe bij hen bekend was. Zij nemen nu de tijd om op basis van deze nieuwe informatie in overleg te gaan met de Provincie Gelderland en natuurbeheerders.

Wanneer er duidelijkheid komt over de inschrijving en toekomst van de Zevenheuvelentrail kan de organisatie nog niet zeggen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

De inschrijvingen voor de 35e editie van de CZ Tilburg Ten Miles, het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant, zijn officieel geopend! Dit sportieve evenement vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september. Het belooft weer een weekend vol...

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Op zondag 9 juni keert het gezelligste hardloopevenement van Maastricht weer terug naar de Van Hasseltkade en de Markt. Dit jaar met een vernieuwd parcours op de 10 Engelse Mijl waarbij deelnemers écht het mooiste van Maastricht ontdekken. Parcours...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!