Blijf blessurevrij lopen met de Brooks’ Adrenaline GTS 22

door 1 feb, 2022Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Brooks Adrenaline GTS 22

Met Brooks zijn nieuwe (en oude) lopers er helemaal klaar voor in 2022, want Brooks introduceert de nieuwe generatie van de lievelingsschoen onder de lopers: de Adrenaline GTS 22. De schoen biedt Brooks’ unieke GuideRails-technologie die de natuurlijke beweging van je lichaam volgt, terwijl overmatige bewegingen in toom worden gehouden.

Met een vernieuwde zool gemaakt met 100% DNA LOFT loop je op de Adrenaline GTS 22 soepel en stabiel. Het gesegmenteerde crash pad zorgt voor een gemakkelijke afwikkeling van landing tot afzet. De Adrenaline GTS 22 zal vanaf 1 februari 2022 in geselecteerde winkels zoals RunningDirect.nl en op www.brooksrunning.nl verkrijgbaar zijn in acht verschillende kleurencombinaties voor 140 euro.

Oude en nieuwe eigenschappen gecombineerd

Nieuwe eigenschappen van de Adrenaline GTS 22 zijn de 100% DNA LOFT-zool, de vereenvoudigde zoolconstructie en het strategischere gebruik van 3D Fit Print-technologie. 3D Fit print is een proces waarbij geprint wordt op het textiel (mesh) van de schoen in specifieke zones, om zo de voet meer steun te geven. Het ontwerp ‘omarmt’ de voet en houdt zo de voet op zijn plek. De vertrouwde GuideRails- technologie zorgt ervoor dat een wankele pas tot het verleden behoort. De combinatie van deze oude en nieuwe eigenschappen bieden zachtheid en structuur wat met de voet meebeweegt, terwijl overmatige voetbewegingen in toom worden gehouden.

“Met de Adrenaline GTS 22 kun je blessurevrij blijven lopen in het nieuwe jaar”, aldus Hugo Chouissa, Senior Footwear Merchandiser EMEA. “De GuideRails corrigeert overpronatie op subtiele wijze, alleen wanneer je lichaam het nodig heeft, en de 100% DNA LOFT-zool biedt meer demping dan ooit tevoren.” De Adrenaline GTS 22 bevat het tweedelige GuideRails-systeem. Deze innovatieve technologie biedt slimme ondersteuning en stabiliteit. De binnenwand stabiliseert eversie van de hiel en een buitenwand beperkt overmatige verschuiving van de hiel. Op deze manier beschermt de schoen het meest blessuregevoelige lichaamsdeel van een loper: de knieën.

GuideRails is gebaseerd op het feit dat het lichaam het best presteert wanneer schoenen meewerken met het unieke bewegingspatroon van het individu, in plaats van dit tegenwerken. Het biedt lopers veelzijdige ondersteuning, want aan de ene kant vertrouwen lopers die ondersteuning nodig hebben altijd op GuideRails, terwijl aan de andere kant neutrale lopers het alleen gebruiken wanneer hun pas uit de toon valt. GuideRails is er voor je wanneer je het nodig hebt, en zit de rest van de tijd niet in de weg. Going from off balance to on track!

Tags: Brooks

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!