Cascaderun verplaatst naar zondag 12 juni 2022

door 3 feb, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

Hardlopers kunnen dit jaar de Hoogeveense Cascaderun op zondag 12 juni 2022 lopen. Voor het eerst in haar geschiedenis wijkt de organisatie uit naar een zondag in juni. Het grootste hardloopevenement van Drenthe is normaal altijd op een zondag in april. Door de geldende coronamaatregelen op grote evenementen is in goed overleg met de gemeente Hoogeveen besloten de Cascaderun te verplaatsen. 

Voorzitter Michael Brinkhof: “Uiteraard zijn wij blij dat Nederland meer van het slot kan. Maar het organiseren van grote evenementen is nu nog niet mogelijk en blijft voorlopig onduidelijk. De kans dat we de Cascaderun in april kunnen organiseren is heel klein en een vergunning kan nu nog niet worden afgegeven. We hebben met al onze vrijwilligers voldoende tijd nodig het evenement te organiseren. Daarom hebben we besloten het te verplaatsen naar juni. We hopen dan weer duizenden hardlopers en vele toeschouwers te ontvangen in Hoogeveen.”

Inschrijvingen blijven geldig

Alle inschrijvingen blijven geldig en worden automatisch omgezet naar 12 juni 2022, dit geldt zowel voor de individuele deelnemers aan de Cascaderun, GigaG Cascaderun, de Unicef Kinderloop en voor bedrijventeams. Deelnemers die niet kunnen op 12 juni 2022, kunnen tot 6 mei 2022 het startnummer gratis over laten schrijven op naam van een andere deelnemer.

Inschrijven kan tot begin mei

Inschrijven kan op www.cascaderun.nl tot begin mei 2022. Zaterdag 4 juni 2022 tussen 09.00 uur en 17.00 uur kunnen deelnemers de startnummers ophalen in burgerzaal in het gemeentehuis van Hoogeveen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Makkelijker afvallen met de juiste kennis.


Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Meppels bekendste run komt er eindelijk weer aan

Meppels bekendste run komt er eindelijk weer aan

Op zondag 22 mei gaat na twee jaar het hardloopfeest in Meppel weer van start. De Scania Meppel City Run staat inmiddels bekend als de mooiste cityrun van Drenthe. Een historisch aantal renners staan zondag 22 mei aan de start tijdens de 9e Meppel...

Hardlooptip: Almere City Run op 26 juni

Hardlooptip: Almere City Run op 26 juni

Over minder dan twee maanden is het al zo ver: de Almere City Run op 26 juni. Na de succesvolle jubileum editie en de virtuele editie in 2021 belooft het ook dit jaar weer een feest te worden in Almere. Op zondag 26 juni komen beginnende en meer...

Enschede Marathon: nagenieten en vooruitkijken

Enschede Marathon: nagenieten en vooruitkijken

Een kleine drie weken na de succesvolle jubileumeditie van Enschede Marathon is de aftermovie klaar. En dat is heerlijk nagenieten, zegt Sandra Melief, directeur Enschede Marathon. “Want wat een feest was het! Tegelijk blikken we natuurlijk ook...

Pin It on Pinterest