Cascaderun verplaatst naar zondag 12 juni 2022

door 3 feb, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Hardlopers kunnen dit jaar de Hoogeveense Cascaderun op zondag 12 juni 2022 lopen. Voor het eerst in haar geschiedenis wijkt de organisatie uit naar een zondag in juni. Het grootste hardloopevenement van Drenthe is normaal altijd op een zondag in april. Door de geldende coronamaatregelen op grote evenementen is in goed overleg met de gemeente Hoogeveen besloten de Cascaderun te verplaatsen. 

Voorzitter Michael Brinkhof: “Uiteraard zijn wij blij dat Nederland meer van het slot kan. Maar het organiseren van grote evenementen is nu nog niet mogelijk en blijft voorlopig onduidelijk. De kans dat we de Cascaderun in april kunnen organiseren is heel klein en een vergunning kan nu nog niet worden afgegeven. We hebben met al onze vrijwilligers voldoende tijd nodig het evenement te organiseren. Daarom hebben we besloten het te verplaatsen naar juni. We hopen dan weer duizenden hardlopers en vele toeschouwers te ontvangen in Hoogeveen.”

Inschrijvingen blijven geldig

Alle inschrijvingen blijven geldig en worden automatisch omgezet naar 12 juni 2022, dit geldt zowel voor de individuele deelnemers aan de Cascaderun, GigaG Cascaderun, de Unicef Kinderloop en voor bedrijventeams. Deelnemers die niet kunnen op 12 juni 2022, kunnen tot 6 mei 2022 het startnummer gratis over laten schrijven op naam van een andere deelnemer.

Inschrijven kan tot begin mei

Inschrijven kan op www.cascaderun.nl tot begin mei 2022. Zaterdag 4 juni 2022 tussen 09.00 uur en 17.00 uur kunnen deelnemers de startnummers ophalen in burgerzaal in het gemeentehuis van Hoogeveen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Enschede Mazars halve marathon inmiddels uitverkocht

Enschede Mazars halve marathon inmiddels uitverkocht

Met nog zo’n anderhalve week te gaan voordat op zondag 21 april Enschede Marathon van start gaat, kan de organisatie nu al spreken van een recordaantal inschrijvingen. Per vandaag is de Mazars halve marathon zelfs uitverkocht. “En voor de andere...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest