Drenthe Loopfestijn gaat van start op zondag 22 mei 2022

door 3 feb, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Nadat er twee jaar lang, vanwege de Covid-19 pandemie, geen Drenthe Loopfestijn georganiseerd kon worden, vindt op zondag 22 mei 2022 de 37e editie dan toch echt plaats. Er is een nieuw bestuur gevormd, bestaande uit de leden van de Loopgroep Klazienaveen en uit leden van de Triathlon Vereniging Klazienaveen. Het bestuur zit vol enthousiaste ideeën, zo komt er bijvoorbeeld een nieuw loopparcours en zal de start en finish op een andere plek zijn.

Het Drenthe Loopfestijn bestaat uit de halve marathon, de hoofdafstand van dit jaar, de tien kilometer en de vijf kilometer. Ook kunnen de jongste lopers zich uitleven op de Kidsrun. Als voorbereiding op dit evenement kunnen lopers zich ook aanmelden voor loopclinics, verzorgd door de Loopgroep Klazienaveen. Meer informatie kunt u vinden op de website.

Inschrijving

De inschrijving voor de 37e editie is reeds begonnen op dinsdag 1 februari 2022. Inschrijven kan via www.drentheloopfestijn.nl of via www.inschrijven.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Enschede Mazars halve marathon inmiddels uitverkocht

Enschede Mazars halve marathon inmiddels uitverkocht

Met nog zo’n anderhalve week te gaan voordat op zondag 21 april Enschede Marathon van start gaat, kan de organisatie nu al spreken van een recordaantal inschrijvingen. Per vandaag is de Mazars halve marathon zelfs uitverkocht. “En voor de andere...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest