.

Inschrijving 17e editie Maastricht Mooiste opnieuw geopend

door 14 feb, 2022Evenementen0 Reacties

Sport

Vanaf vandaag is de inschrijving voor de 17e editie van Maastrichts Mooiste geopend. Na een lange periode van afwezigheid wegens COVID-19 vindt de 17e editie plaats op zondag 12 juni 2022. De startbewijzen van de lopers die zich al eerder hadden ingeschreven blijven geldig voor deze editie. Hiermee keert Maastrichts Mooiste terug als het gezelligste hardloopevenement van het zuiden.

Sfeervol en laagdrempelig

Maastrichts Mooiste is uniek door haar sfeer en het typisch Limburgse parcours. De afstand van de 10 Engelse Mijl (16,1 km) zal terugkeren als het hoofdonderdeel van de dag. Verder is er voor ieder wat wils inclusief een 5 km, 10 km, een kids run over 1 Engelse Mijl en een Mini Run over 300mNa afloop worden alle deelnemers getrakteerd op een stuk vlaaiDe organisatie hoopt iedereen op dit evenement een unieke sportbeleving te kunnen bieden. 

Ook tijdens deze editie is De Markt in het historische centrum het kloppend hart van het evenement. Alle deelnemers zullen hier starten en finishen. Op de verschillende parcours zijn er ook genoeg muziekpunten te vinden die de gemoedelijke sfeer compleet zullen maken.

Programma

Gelet op de relatief hoge temperaturen tijdens de afgelopen edities, heeft de organisatie besloten om de hoofdafstand over 10 Engelse Mijl in de ochtend te programmeren. Het programma van de 17e Maastrichts Mooiste op zondag 12 juni 2022 ziet er als volgt uit:

  • 09:00 uur: Maastrichts Mooiste 10 EM
  • 09:15 uur: Maastrichts Mooiste Mini Run (300m)
  • 09:30 uur: Maastrichts Mooiste Kids Run (1 EM)
  • 11:00 uur: Maastrichts Mooiste 10 km
  • 12:30 uur: Maastrichts Mooiste 5 km

Deelnemers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via de website.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Pin It on Pinterest