Maak kennis met de nieuwste VECTIV-footwear van The North Face

door 16 feb, 2022Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
The North Face Vectiv

Maak kennis met de nieuwste VECTIV™-footwear van The North Face, speciaal gemaakt voor het trailseizoen van dit voorjaar. Binnen deze productlijn bevindt zich ook de VECTIV™ ENDURIS II, de VECTIV™-schoen met de meeste demping ooit van het merk.  

Deze innovatieve zoolstructuur, die The North Face vorig jaar introduceerde, heeft de trailwereld op z’n kop gezet en The North Face-atleten over de hele wereld de kracht gegeven om zichzelf uit te dagen en achter wereldrecords aan te gaan.

Een voorbeeld hiervan zagen we onlangs in Patagonië, waar Ferndanda Maciel en Kaytlyn Gerbin een nieuw record vestigden op de South Patagonian Continental route, door deze af te leggen in 13 uur en 15 minuten. Dit is een tocht waar normaal gesproken een week over wordt gedaan.

De baanbrekende technologie keert dit seizoen terug in drie belangrijke stijlen, elk volledig afgestemd op de behoeften van atleten op de trails: 

  • FLIGHT VECTIV™ 
  • VECTIV™ INFINITE 
  • VECTIV™ ENDURIS II 

De FLIGHT VECTIV™ is de meest responsieve schoen van The North Face. Hij is voorzien van een ultralichte, flexibele en luchtige upper die het ademend vermogen van de schoen bevordert. De MATRYX-kwartpanelen zorgen daarnaast dat de schoen lang meegaat en helpen de voet te omsluiten wanneer deze in beweging is. 3,5 mm aan SURFACECTRL-grip zorgt voor superieure tractie, en de geribbelde tussenzool met extra dichtheid is gecombineerd met een 3D koolstofvezelplaat. Al dit maakt dat de schoen is ontworpen voor echte snelheid.

Ook de VECTIV™ INFINITE keert terug, met zijn perfecte balans tussen demping en reactievermogen om de meest ruige trails te trotseren. De PEBAX™ 3D-plaat stuwt je vooruit, en de duurzame upper en zorgvuldig vormgegeven hielconstructie van volledig MATRYX zijn bestand tegen de uitdagingen van elke trail. Dit maakt van de VECTIV™ INFINITE de The North Face-schoen die de meeste bescherming biedt tijdens het trailrunnen.

The North Face Vectiv

Tot slot is er de nieuwe VECTIV™ ENDURIS II, de schoen met de beste demping in het assortiment. De ENDURIS II heeft een TPU-plaat, een tussenzool met extra dichtheid, een verhoogde tussenzool en een upper van luchtgaas, en is daarmee de perfecte trailschoen om comfortabel kilometers mee te maken.

Alle stijlen zijn verkrijgbaar in een heren- en damespasvorm, zodat alle atleten een op maat gemaakt ontwerp voor op de trails hebben om hun lange trainingsdagen en snelle runs te ondersteunen.

De nieuwe VECTIV™-lijn is vanaf nu te koop via www.thenorthface.nl en in geselecteerde The North Face-winkels.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Je meest energieke run dankzij ASICS SUPERBLAST 2

Je meest energieke run dankzij ASICS SUPERBLAST 2

ASICS lanceert de SUPERBLAST™ 2 schoen, de nieuwste toevoeging aan de categorie bouncy, energieke performance hardloopschoenen van het merk. De nieuwste release van de super trainer serie bevat nu een responsieve en comfortabele FF TURBO™...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!