Inschrijving 11e editie Almere City Run geopend

door 17 feb, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Almere City Run finish

Goed nieuws voor de hardloopfanaten uit omgeving Almere. De inschrijving voor de 11e editie van de Almere City Run is met ingang van vandaag geopend. Na een lange periode van afwezigheid wegens COVID-19 vindt de uitgestelde editie plaats op zondag 26 juni 2022. De startbewijzen van de lopers die zich al eerder hadden ingeschreven blijven geldig voor deze editie.
Veelzijdig en sfeervol event

De Almere City Run is een veelzijdig hardloopevent voor een breed publiek; van beginnende sporters tot fanatieke hardloopfanaten. Iedereen is welkom. Het hardloopfestijn kent verschillende afstanden: de 10 Engelse Mijl (16,1 km), de 10 km, 4 Engelse Mijl (6,4 km), een nieuwe afstand voor scholieren namelijk de 2 Mijl en de Kids Run van 1 Mijl (1,6 km). De Esplanade zal op 26 juni het kloppend hart van Almere zijn.

Rozemarijn Heijman, projectmanager van het evenement kijkt uit naar deze 11e editie: “De Almere City Run is dé trots van Almere. Het is een mooi loopevenement waarin verschillende afstanden aan bod komen. Ook voor de toeschouwers langs de zijlijn is dit een sfeervolle beleving. Ontdek Almere op een andere manier en trek je hardloopschoenen aan, want dit wil je niet missen!”

Programma

Het programma van de Almere City Run ziet er als volgt uit op 26 juni 2022:

  • 09:00 uur Start Almere 10 Mijl
  • 09:15 uur Start Kids Run 1 Mijl
  • 09:30 uur Start Kids 2 Mijl
  • 11:00 uur Start Almere 10 km
  • 12:30 uur Start Almere 4Mijl

Stichting Opkikker

Dit jaar is Stichting Opkikker het goede doel van de Almere City Run. Stichting Opkikker organiseert opkikker-dagen voor gezinnen met een ziek kind. Hiermee wil de stichting de zorgen voor even wegnemen. Via de website vind je meer informatie over het goede doel en hoe je kunt helpen.

Inschrijving geopend

Inschrijven is mogelijk via de website www.almerecityrun.nl. Op deze site vind je alle informatie over de afstanden, het parcours en het programma.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

De inschrijvingen voor de 35e editie van de CZ Tilburg Ten Miles, het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant, zijn officieel geopend! Dit sportieve evenement vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september. Het belooft weer een weekend vol...

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Op zondag 9 juni keert het gezelligste hardloopevenement van Maastricht weer terug naar de Van Hasseltkade en de Markt. Dit jaar met een vernieuwd parcours op de 10 Engelse Mijl waarbij deelnemers écht het mooiste van Maastricht ontdekken. Parcours...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!