Inschrijving 11e editie Almere City Run geopend

door 17 feb, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2
Almere City Run finish

Goed nieuws voor de hardloopfanaten uit omgeving Almere. De inschrijving voor de 11e editie van de Almere City Run is met ingang van vandaag geopend. Na een lange periode van afwezigheid wegens COVID-19 vindt de uitgestelde editie plaats op zondag 26 juni 2022. De startbewijzen van de lopers die zich al eerder hadden ingeschreven blijven geldig voor deze editie.
Veelzijdig en sfeervol event

De Almere City Run is een veelzijdig hardloopevent voor een breed publiek; van beginnende sporters tot fanatieke hardloopfanaten. Iedereen is welkom. Het hardloopfestijn kent verschillende afstanden: de 10 Engelse Mijl (16,1 km), de 10 km, 4 Engelse Mijl (6,4 km), een nieuwe afstand voor scholieren namelijk de 2 Mijl en de Kids Run van 1 Mijl (1,6 km). De Esplanade zal op 26 juni het kloppend hart van Almere zijn.

Rozemarijn Heijman, projectmanager van het evenement kijkt uit naar deze 11e editie: “De Almere City Run is dé trots van Almere. Het is een mooi loopevenement waarin verschillende afstanden aan bod komen. Ook voor de toeschouwers langs de zijlijn is dit een sfeervolle beleving. Ontdek Almere op een andere manier en trek je hardloopschoenen aan, want dit wil je niet missen!”

Programma

Het programma van de Almere City Run ziet er als volgt uit op 26 juni 2022:

  • 09:00 uur Start Almere 10 Mijl
  • 09:15 uur Start Kids Run 1 Mijl
  • 09:30 uur Start Kids 2 Mijl
  • 11:00 uur Start Almere 10 km
  • 12:30 uur Start Almere 4Mijl

Stichting Opkikker

Dit jaar is Stichting Opkikker het goede doel van de Almere City Run. Stichting Opkikker organiseert opkikker-dagen voor gezinnen met een ziek kind. Hiermee wil de stichting de zorgen voor even wegnemen. Via de website vind je meer informatie over het goede doel en hoe je kunt helpen.

Inschrijving geopend

Inschrijven is mogelijk via de website www.almerecityrun.nl. Op deze site vind je alle informatie over de afstanden, het parcours en het programma.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Makkelijker afvallen met de juiste kennis.


Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Meppels bekendste run komt er eindelijk weer aan

Meppels bekendste run komt er eindelijk weer aan

Op zondag 22 mei gaat na twee jaar het hardloopfeest in Meppel weer van start. De Scania Meppel City Run staat inmiddels bekend als de mooiste cityrun van Drenthe. Een historisch aantal renners staan zondag 22 mei aan de start tijdens de 9e Meppel...

Hardlooptip: Almere City Run op 26 juni

Hardlooptip: Almere City Run op 26 juni

Over minder dan twee maanden is het al zo ver: de Almere City Run op 26 juni. Na de succesvolle jubileum editie en de virtuele editie in 2021 belooft het ook dit jaar weer een feest te worden in Almere. Op zondag 26 juni komen beginnende en meer...

Enschede Marathon: nagenieten en vooruitkijken

Enschede Marathon: nagenieten en vooruitkijken

Een kleine drie weken na de succesvolle jubileumeditie van Enschede Marathon is de aftermovie klaar. En dat is heerlijk nagenieten, zegt Sandra Melief, directeur Enschede Marathon. “Want wat een feest was het! Tegelijk blikken we natuurlijk ook...

Pin It on Pinterest