Inschrijving 11e editie Almere City Run geopend

door 17 feb, 2022Evenementen0 Reacties

SportSport
Almere City Run finish

Goed nieuws voor de hardloopfanaten uit omgeving Almere. De inschrijving voor de 11e editie van de Almere City Run is met ingang van vandaag geopend. Na een lange periode van afwezigheid wegens COVID-19 vindt de uitgestelde editie plaats op zondag 26 juni 2022. De startbewijzen van de lopers die zich al eerder hadden ingeschreven blijven geldig voor deze editie.
Veelzijdig en sfeervol event

De Almere City Run is een veelzijdig hardloopevent voor een breed publiek; van beginnende sporters tot fanatieke hardloopfanaten. Iedereen is welkom. Het hardloopfestijn kent verschillende afstanden: de 10 Engelse Mijl (16,1 km), de 10 km, 4 Engelse Mijl (6,4 km), een nieuwe afstand voor scholieren namelijk de 2 Mijl en de Kids Run van 1 Mijl (1,6 km). De Esplanade zal op 26 juni het kloppend hart van Almere zijn.

Rozemarijn Heijman, projectmanager van het evenement kijkt uit naar deze 11e editie: “De Almere City Run is dé trots van Almere. Het is een mooi loopevenement waarin verschillende afstanden aan bod komen. Ook voor de toeschouwers langs de zijlijn is dit een sfeervolle beleving. Ontdek Almere op een andere manier en trek je hardloopschoenen aan, want dit wil je niet missen!”

Programma

Het programma van de Almere City Run ziet er als volgt uit op 26 juni 2022:

  • 09:00 uur Start Almere 10 Mijl
  • 09:15 uur Start Kids Run 1 Mijl
  • 09:30 uur Start Kids 2 Mijl
  • 11:00 uur Start Almere 10 km
  • 12:30 uur Start Almere 4Mijl

Stichting Opkikker

Dit jaar is Stichting Opkikker het goede doel van de Almere City Run. Stichting Opkikker organiseert opkikker-dagen voor gezinnen met een ziek kind. Hiermee wil de stichting de zorgen voor even wegnemen. Via de website vind je meer informatie over het goede doel en hoe je kunt helpen.

Inschrijving geopend

Inschrijven is mogelijk via de website www.almerecityrun.nl. Op deze site vind je alle informatie over de afstanden, het parcours en het programma.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Meppels bekendste run komt er weer aan

Meppels bekendste run komt er weer aan

Op zondag 4 juni gaat het jaarlijkse hardloopfeest in Meppel weer van start. De Scania Meppel City Run staat inmiddels bekend als de mooiste cityrun van Drenthe. Bijna 2500 deelnemers staan zondag aan de start tijdens de 10e Meppel City Run op het...

Maastrichts Mooiste maakt parcoursen bekend

Maastrichts Mooiste maakt parcoursen bekend

Op zondag 11 juni staat het grootste en gezelligste hardloopevenement van Maastricht op de agenda. Maastrichts Mooiste is al jaren een begrip in de stad en ieder jaar kijken duizenden deelnemers er weer naar uit om deel te nemen. Dit jaar heeft het...

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

De inschrijving van de 38e NN Zevenheuvelenloop op zaterdag 18 en zondag 19 november is geopend. Op zaterdagavond lopen de deelnemers aan de NN Zevenheuvelennacht 7 kilometer. Op zondag staat de herfstklassieker over 15 kilometer op het programma....

Pin It on Pinterest