.

Rennen over Circuit Zandvoort tijdens Kids Circuit Run

door 19 feb, 2022Evenementen0 Reacties

SportSport
Circuit Zandvoort

Sportieve kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen zich op zondag 27 maart als een echte raceheld voelen. Zij kunnen bij de Kids Circuit Run over het spiksplinternieuwe Formule 1 Circuit in Zandvoort rennen en ervaren hoe het is om door de vlijmscherpe kombochten te rennen. Start net als Max Verstappen uit de Pitstraat en laat je afvlaggen bij de finish. Sprint naar www.zandvoortcircuitrun.nl voor jouw startbewijs.

Als de benen zijn losgeschut tijdens de warming-up, klinkt om 10.40 uur het startschot voor de kleinste talenten. Kinderen van 4 t/m 7 jaar bijten het spits af bij de 0,9 kilometer, voorafgaand aan de Zandvoort Circuit Run. Als zij hun medaille bij de finish hebben verdiend, verlaten de kinderen van 8 t/m 12 jaar om 10.50 uur de Pitstraat voor een afstand van 2,6 kilometer. Bij de hardlopers van 4 t/m 6 jaar mogen ouders meelopen met hun kind.

Dit is voor kinderen een laagdrempelige manier om samen met klasgenoten, vriendjes of vriendinnetjes te proeven aan een echte hardloopwedstrijd. Het voelt extra speciaal om met je naam op jouw eigen startnummer over een racecircuit te lopen. Op het startnummer zit ook een tijdregistratiechip, waarbij je kunt zien hoe hard er gelopen is. Natuurlijk staan er ook snelle bolides op de paddocks. Na afloop vinden er diverse leuke kinderactiviteiten plaats, voor gegarandeerd een geslaagde zondag.

Inschrijven

Lijkt het jouw kind leuk om mee te lopen? Schrijf dan online in via www.zandvoortcircuitrun.nl en ontvang het startnummer met tijdregistratie per post thuis. De inschrijving van slechts € 5,- is inclusief een unieke medaille en een flesje water bij de finish. Ouders kunnen zich ook nog inschrijven voor de 4, 12 of 16,1 kilometer. Na twee jaar geen Zandvoort Circuit Run, komen er nu eindelijk weer duizenden hardlopers in actie in Zandvoort. De uitdagende parcoursen gaan over CM.Com Circuit Zandvoort, het strand en door het centrum van Zandvoort. Organisator Le Champion kijkt uit naar dit hardloopfeest in Zandvoort.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Enschede Marathon wordt één grote ronde

Enschede Marathon wordt één grote ronde

Enschede Marathon blijft zich voortdurend vernieuwen. Een van de belangrijkste veranderingen is dat op zondag 16 april 2023, wanneer de 54e editie wordt georganiseerd, de Hele Marathon uit één grote ronde zal bestaan. “Daar doen we alle...

Divers programma bij nog duurzamere Zevenheuvelenloop

Divers programma bij nog duurzamere Zevenheuvelenloop

De Stichting Zevenheuvelenloop is klaar om ruim 24.000 lopers te ontvangen bij de 37e NN Zevenheuvelenloop. Onder de lopers bevinden zich onder andere debutant en ambassadeur van de stichting Mike Foppen en de Schotse topatlete Eilish McColgan. Zij...

Pin It on Pinterest