Rennen over Circuit Zandvoort tijdens Kids Circuit Run

door 19 feb, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2
Circuit Zandvoort

Sportieve kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen zich op zondag 27 maart als een echte raceheld voelen. Zij kunnen bij de Kids Circuit Run over het spiksplinternieuwe Formule 1 Circuit in Zandvoort rennen en ervaren hoe het is om door de vlijmscherpe kombochten te rennen. Start net als Max Verstappen uit de Pitstraat en laat je afvlaggen bij de finish. Sprint naar www.zandvoortcircuitrun.nl voor jouw startbewijs.

Als de benen zijn losgeschut tijdens de warming-up, klinkt om 10.40 uur het startschot voor de kleinste talenten. Kinderen van 4 t/m 7 jaar bijten het spits af bij de 0,9 kilometer, voorafgaand aan de Zandvoort Circuit Run. Als zij hun medaille bij de finish hebben verdiend, verlaten de kinderen van 8 t/m 12 jaar om 10.50 uur de Pitstraat voor een afstand van 2,6 kilometer. Bij de hardlopers van 4 t/m 6 jaar mogen ouders meelopen met hun kind.

Dit is voor kinderen een laagdrempelige manier om samen met klasgenoten, vriendjes of vriendinnetjes te proeven aan een echte hardloopwedstrijd. Het voelt extra speciaal om met je naam op jouw eigen startnummer over een racecircuit te lopen. Op het startnummer zit ook een tijdregistratiechip, waarbij je kunt zien hoe hard er gelopen is. Natuurlijk staan er ook snelle bolides op de paddocks. Na afloop vinden er diverse leuke kinderactiviteiten plaats, voor gegarandeerd een geslaagde zondag.

Inschrijven

Lijkt het jouw kind leuk om mee te lopen? Schrijf dan online in via www.zandvoortcircuitrun.nl en ontvang het startnummer met tijdregistratie per post thuis. De inschrijving van slechts € 5,- is inclusief een unieke medaille en een flesje water bij de finish. Ouders kunnen zich ook nog inschrijven voor de 4, 12 of 16,1 kilometer. Na twee jaar geen Zandvoort Circuit Run, komen er nu eindelijk weer duizenden hardlopers in actie in Zandvoort. De uitdagende parcoursen gaan over CM.Com Circuit Zandvoort, het strand en door het centrum van Zandvoort. Organisator Le Champion kijkt uit naar dit hardloopfeest in Zandvoort.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Makkelijker afvallen met de juiste kennis.


Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Meppels bekendste run komt er eindelijk weer aan

Meppels bekendste run komt er eindelijk weer aan

Op zondag 22 mei gaat na twee jaar het hardloopfeest in Meppel weer van start. De Scania Meppel City Run staat inmiddels bekend als de mooiste cityrun van Drenthe. Een historisch aantal renners staan zondag 22 mei aan de start tijdens de 9e Meppel...

Hardlooptip: Almere City Run op 26 juni

Hardlooptip: Almere City Run op 26 juni

Over minder dan twee maanden is het al zo ver: de Almere City Run op 26 juni. Na de succesvolle jubileum editie en de virtuele editie in 2021 belooft het ook dit jaar weer een feest te worden in Almere. Op zondag 26 juni komen beginnende en meer...

Enschede Marathon: nagenieten en vooruitkijken

Enschede Marathon: nagenieten en vooruitkijken

Een kleine drie weken na de succesvolle jubileumeditie van Enschede Marathon is de aftermovie klaar. En dat is heerlijk nagenieten, zegt Sandra Melief, directeur Enschede Marathon. “Want wat een feest was het! Tegelijk blikken we natuurlijk ook...

Pin It on Pinterest