Inschrijving Alkmaar City Run by night is geopend

door 22 feb, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

De inschrijving voor het gezelligste hardloopevenement van de regio, de Alkmaar City Run by night, is vanaf nu geopend. Op de avond voor Hemelvaartsdag, woensdagavond 25 mei, kan het Run & Swing feest in het stadscentrum van Alkmaar eindelijk weer losbarsten. Stoom je klaar voor 5 of 10 km tijdens de 8e editie en bemachtig snel één van de gewilde startbewijzen via alkmaarcityrun.nl.

De binnenstad van Alkmaar wordt op woensdagavond 25 mei omgetoverd tot een hardloopparadijs. De gezelligheid spat er vanaf bij de start en finish nabij het Canadaplein, waar jij je opmaakt voor de 5 of 10 km. De beat van de muziek, op iedere hoek van de straat, geeft je deze avond vleugels. Het parcours is dankzij organisator Le Champion en alle betrokken partijen versierd met slingers en flikkerende lichtjes. Het juichende publiek vanaf de gezellige horecapleinen en de diverse ‘cheering zones’ geven jou een boost richting de finish. Daarna kun je met jouw medaille om je nek nagenieten tijdens Swinging Night in de gezelligste kroegen van Alkmaar.

Inschrijven

Trommel al jouw hardloopvrienden op en schrijf je in voor een onvergetelijke hardloopavond. Inschrijven is vanaf vandaag mogelijk tot de limiet van 10.000 deelnemers is bereikt. Naast de 5 en 10 km voor individuele lopers staat ook een Business Run op het programma. Jaarlijks staan veel bedrijven aan de start van dit gezellige Run & Swing evenement. Kinderen tussen 4 en 12 jaar kunnen meedoen aan de Rollebol Kids Run. De jongste kinderen lopen 0,8 km door de stad en de oudste doen mee aan de 1,6 km. Kijk voor meer informatie en inschrijven op alkmaarcityrun.nl

Ren mee voor het goede doel

Tijdens de inschrijving kun je een vrijwillige bijdrage leveren voor het Jeugdfonds Sport Alkmaar, het officiële goede doel van de Alkmaar City Run by night. Het Jeugdfonds Sport is een stichting die zich inzet voor kinderen van 4 t/m 17 jaar, waarvan ouders een minimuminkomen hebben. Dit fonds maakt het voor deze kinderen mogelijk om lid te worden van een sportvereniging.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Makkelijker afvallen met de juiste kennis.


Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Meppels bekendste run komt er eindelijk weer aan

Meppels bekendste run komt er eindelijk weer aan

Op zondag 22 mei gaat na twee jaar het hardloopfeest in Meppel weer van start. De Scania Meppel City Run staat inmiddels bekend als de mooiste cityrun van Drenthe. Een historisch aantal renners staan zondag 22 mei aan de start tijdens de 9e Meppel...

Hardlooptip: Almere City Run op 26 juni

Hardlooptip: Almere City Run op 26 juni

Over minder dan twee maanden is het al zo ver: de Almere City Run op 26 juni. Na de succesvolle jubileum editie en de virtuele editie in 2021 belooft het ook dit jaar weer een feest te worden in Almere. Op zondag 26 juni komen beginnende en meer...

Enschede Marathon: nagenieten en vooruitkijken

Enschede Marathon: nagenieten en vooruitkijken

Een kleine drie weken na de succesvolle jubileumeditie van Enschede Marathon is de aftermovie klaar. En dat is heerlijk nagenieten, zegt Sandra Melief, directeur Enschede Marathon. “Want wat een feest was het! Tegelijk blikken we natuurlijk ook...

Pin It on Pinterest