.

Inschrijving Zandvoort Circuit Run langer open

door 12 mrt, 2022Evenementen0 Reacties

Sport
Zandvoort Circuit Run

Stichting Sportevenementen Le Champion heeft besloten de inschrijving van de Zandvoort Circuit Run te verlengen t/m zondag 20 maart. Wegens de lockdown in december en januari is het voor sporters langere tijd onzeker geweest of de evenementen door konden gaan. Nu er definitief groen licht is, wil Le Champion iedere sporter nog een kans te geven in te schrijven en kennis te maken met het uitdagende en afwisselende parcours en natuurlijk het splinternieuwe CM.com Circuit Zandvoort.

Zandvoort Circuit Run

Op zondagochtend 27 maart starten duizenden hardlopers in de pitstraat van het CM.com Circuit Zandvoort. Racend over de nieuwe curbstones en kombochten starten zij hun hardloopavontuur. Alle deelnemers lopen een ronde over het glooiende asfalt. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 4 km (One lap), 12 km (ook als wedstrijd) of 10 Engelse Mijl (16,1 km). De twee langste afstanden komen over het strand en door het feestelijke centrum van Zandvoort.

Op het programma staat ook een Business Run en voor de allerkleinste is er de Kids Circuit Run van 900 meter of 2,6 km. Er staan al meer dan 10.000 hardlopers ingeschreven voor deze 13e editie.

Schrijf je ook in voor een onvergetelijke run via www.zandvoortcircuitrun.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Pin It on Pinterest