Rabobank Alkmaar en Alkmaar City Run by night zetten succesvolle samenwerking voort

door 12 mrt, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Rabobank en Alkmaar City Run by Night

Rabobank Alkmaar e.o. heeft het contract als co-sponsor van de Alkmaar City Run by night met drie jaar verlengd. Rabobank is daarmee weer prominent aanwezig bij het gezelligste hardloopevenement uit de regio en staat met bijna 100 werknemers aan de start. De avondloop, die op woensdagavond 25 mei plaatsvindt, trekt jaarlijks 10.000 lopers, waarvan bijna 2.000 businesslopers. De Business Run is erg geliefd bij bedrijven uit de regio. Het is het ultieme moment voor een sportieve avond met collega’s en relaties.

Rabobank steunt naast cultuur en maatschappelijke projecten ook sporten waar wij allemaal naar kijken én sporten waar iedereen aan mee kan doen. Daarom ondersteunen zij de Alkmaar City Run by night sinds de eerste editie in 2013. “Zo helpen we mensen met hun energie en gezondheid, waaronder onze medewerkers. Om elke dag weer het verschil te maken voor klanten en de gemeenschappen waarin zij actief zijn, voor zichzelf, hun collega’s en Rabobank. Wij geloven dat, dat het beste lukt als je lekker in je vel zit en voldoende energie hebt om met alle dynamiek en veranderingen om te gaan”, zegt Directeur coöperatieve Rabobank Ralph van Soomeren.

Na twee jaar stilte, wordt het op woensdagavond 25 mei, de dag voor Hemelvaartsdag, weer een onvergetelijke avond waarbij de binnenstad van Alkmaar eindelijk weer wordt omgetoverd tot een hardloopparadijs. Je kunt samen met collega’s meedoen aan de 5 of 10 km, die nabij het Canadaplein start. Het parcours is dankzij Sportorganisatie Le Champion, alle betrokken partijen en bewoners versierd met slingers en flikkerende lichtjes. Het juichende publiek vanaf de gezellige horecapleinen en de diverse ‘cheering zones’ geven de lopers een boost richting de finish. Daarna kunnen bedrijven tijdens Swinging Night met een medaille om hun nek proosten op hun prestatie.

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk tot de limiet van 10.000 deelnemers is bereikt, De 5 en 10 km staat zowel voor de Business Run als voor individuele hardlopers op het programma. Kijk voor meer informatie en inschrijven op alkmaarcityrun.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Almere City Run opent inschrijvingen voor 13e editie

Almere City Run opent inschrijvingen voor 13e editie

Op 16 juni 2024 wordt de Almere City Run voor de dertiende keer gehouden. Op het volle hernieuwde programma staan diverse afstanden voor alle type lopers en leeftijden. Zo staat de mooie natuur rondom het Weerwater weer in het middelpunt van de...

Zandvoort Circuit Run bereikt deelnemerslimiet

Zandvoort Circuit Run bereikt deelnemerslimiet

De belangstelling voor de Zandvoort Circuit Run is dit jaar enorm. Alle startnummers voor de 15e editie op zondag 24 maart zijn twee weken voor de sluiting van de inschrijving uitverkocht. Nooit eerder stonden er zoveel deelnemers aan de start van...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest