Nederlands Kampioenschap Cross Country 2022
wederom in Tilburg

door 19 mrt, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

De Warandeloop Tilburg is trots en blij te kunnen berichten dat de Warandeloop 2022 wederom gastheer zal zijn van het Nederlands Kampioenschap Cross Country. Dit heeft de Atletiekunie donderdag bekendgemaakt. Dit betekent dat net als in 2021 ook dit jaar op 26 en 27 november a.s. de Nederlandse medailles voor het Cross Country seizoen 2022 in de Oude Warande / Stadsbos013 verdeeld zullen worden.

De Warandeloop Tilburg maakt onderdeel uit van het Nationaal Crosscircuit. Daarnaast is de Warandeloop opnieuw onderdeel van European Athletics Permit meetings en de prestigieuze World Athletics Cross Country Tour waarvoor atleten ranking punten verdienen.

In 2021 vond het NK Cross onder bijzondere omstandigheden vanwege de Corona maatregelen, zonder publiek, ook plaats in het Tilburgse Stadsbos 013. Het NK Cross voor 2022 zou aanvankelijk plaatsvinden in Nijverdal begin maart van dit jaar. Vanwege de onduidelijkheden rondom Corona in de aanloop besloot ASV Athletics de organisatie niet op zich te nemen.

Op 25, 26 en 27 november 2022 zal de 63 ste editie van de Warandeloop Tilburg, powered by Capi Europe plaatsvinden in de Oude Warande / Stadsbos 013 in Tilburg. De Warandeloop is een inclusief evenement, waar iedereen van 4 tot 80 wel een uitdaging kan vinden die past bij een gezonde leefstijl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Voetjes van de vloer met Swinging Night Alkmaar

Voetjes van de vloer met Swinging Night Alkmaar

Op woensdagavond 25 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, is de binnenstad van Alkmaar het domein voor de bijna 9.000 hardlopers van de 8e editie van de Alkmaar City Run by night. Van 19.00 tot 23.30 uur zijn de straten gevuld met de vele...

Pin It on Pinterest