Mizuno Wave Inspire 18: De hardloopschoen voor overpronerende lopers

door 22 mrt, 2022Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

SportSport

De Mizuno Wave Inspire 18 is niet zomaar een allround hardloopschoen. Hij is speciaal ontwikkeld voor overpronerende lopers die een soepele, stevige runningschoen nodig hebben voor alledaags trainingswerk en wedstrijden. De 18e editie van de Wave Inspire is aanzienlijk vernieuwd en biedt een superieure stabiliteit en demping.

De geavanceerde Wave-technologie met twee lagen met ieder een eigen stijfheid en dempingsvermogen bieden deze hardloopschoenen optimale ondersteuning bij overpronatie. Zo blijven je voeten tijdens je run in de juiste positie en voorkom je het naar binnen zwikken van de enkels tijdens de afwikkeling. De specifieke vorm van de Wave-plaat verdeelt de krachten bij het neerkomen van de voet optimaal. Het geeft een gedempter gevoel bij elke stap en een uitstekende energieteruggave.

Loopcomfort

Het AIRmesh-bovenwerk van de Inspire 18 omsluit de voeten en is op strategische plaatsen verstevigd voor meer structuur en ondersteuning. De Premium Insock, een uitneembare binnenzool, zorgt voor comfort en extra demping. Ook zijn de ademende eigenschappen verbeterd.

De U4ic-tussenzool bestaat uit lichtgewicht dempingsmateriaal voor betere prestaties. Onder de hak is het MIZUNO ENERZY-dempingsmateriaal toegevoegd voor een zachtere haklanding. Dit materiaal geeft meer energie mee aan de afwikkeling voor een responsiever en energieker gevoel. Het X10 koolstofrubber in de buitenzool is erg slijtvast en biedt meer grip bij de hiel.

Met een hoogteverschil van 12 mm van hak naar voorvoet is deze schoen zowel voor hak- als voorvoetlanders een prima keuze. Ga je als overpronerende loper trainen voor langere afstanden of zelfs de marathon dan is dit de perfecte schoen. Met goede ondersteuning en een perfecte bounce.

Mizuno For Every Run

Mizuno heeft voor elk type loper de juiste schoen. Elke run is anders: van je eerste poging tot een 5 km tot het zetten van een nieuw persoonlijk record. De wereld is jouw atletiekbaan: ren door polders, bossen, over strand of door drukke straten in de stad. Het verbreedt je horizon, waar je ook bent en waar je ook gaat. Een run geeft niet om leeftijd, talent of techniek. Hardlopen, daar gaat het om. Voor jezelf en samen met alle hardlopers in de wereld. Mizuno is er voor iedereen. For Every Run.

Informatie en prijs

De Mizuno Wave Inspire 18 is verkrijgbaar bij runningspeciaalzaken en webshops, zoals RunningDirect.nl (€ 134,90) en Bol.com (€ 139,90), in een dames- en herenuitvoering. In diverse kleuren. Consumentenadviesprijs € 149,95.

Tags: Mizuno

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Hardlopen als nooit tevoren: HOKA lanceert de Rocket X 2

Hardlopen als nooit tevoren: HOKA lanceert de Rocket X 2

HOKA®, onderdeel van Deckers Brands (NYSE: DECK), lanceert met trots de gloednieuwe Rocket X 2, de meest geavanceerde hardloopschoen van het merk tot nu toe. De Rocket X 2 is gemaakt voor de meest competitieve, veeleisende runs op de weg en is...

Pin It on Pinterest