.

Rennend door Pathé tijdens KLM Urban Trail Breda

door 23 mrt, 2022Evenementen0 Reacties

SportSport
Urban Trail Breda

Rennend door Pathé, de busremise van Arriva en het NS Station; het kan tijdens de vierde editie van de KLM Urban Trail Breda op zondag 27 maart 2022. Het parcours leidt deelnemers door tal van markante en iconische gebouwen in de ‘parel van het zuiden’. 

Een KLM Urban Trail laat deelnemers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen parels en bijzondere bezienswaardigheden van een stad. Beide afstanden starten en finishen bij Brouwerij Frontaal in de Liniestraat in Breda. Vanaf hier lopen de deelnemers in hun eigen tempo door musea en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

Dit jaar maakt ook de busremise van Arriva deel uit van de route. Deelnemers rennen door een doolhof van bussen. Andere blikvangers zijn onder andere de bioscoop Pathé, de redactie van BN de Stem, STRND en Brack. Na afloop van de trail is er voor elke deelnemer een ontbijt en een medaille. 

Kalender Urban Trail 2022

In 2022 wordt de KLM Urban Trail Series georganiseerd in 12 steden. Bekijk de volledige kalender op klmurbantrailseries.nl. Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en titelsponsor van de KLM Urban Trail Series.

Klik hier voor meer informatie over KLM Urban Trail Breda.  

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Divers programma bij nog duurzamere Zevenheuvelenloop

Divers programma bij nog duurzamere Zevenheuvelenloop

De Stichting Zevenheuvelenloop is klaar om ruim 24.000 lopers te ontvangen bij de 37e NN Zevenheuvelenloop. Onder de lopers bevinden zich onder andere debutant en ambassadeur van de stichting Mike Foppen en de Schotse topatlete Eilish McColgan. Zij...

Inschrijving Amsterdam Marathon 2023 is geopend

Inschrijving Amsterdam Marathon 2023 is geopend

De inschrijving voor de 47e editie van de TCS Amsterdam Marathon is vanaf vandaag geopend. Op zondag 15 oktober 2023 kunnen maximaal 45.000 hardlopers meedoen aan de internationale marathon, die bekend staat om het snelle én aantrekkelijke parcours...

Pin It on Pinterest