Rennend door Pathé tijdens KLM Urban Trail Breda

door 23 mrt, 2022Evenementen0 Reacties

Urban Trail Breda

Rennend door Pathé, de busremise van Arriva en het NS Station; het kan tijdens de vierde editie van de KLM Urban Trail Breda op zondag 27 maart 2022. Het parcours leidt deelnemers door tal van markante en iconische gebouwen in de ‘parel van het zuiden’. 

Een KLM Urban Trail laat deelnemers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen parels en bijzondere bezienswaardigheden van een stad. Beide afstanden starten en finishen bij Brouwerij Frontaal in de Liniestraat in Breda. Vanaf hier lopen de deelnemers in hun eigen tempo door musea en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

Dit jaar maakt ook de busremise van Arriva deel uit van de route. Deelnemers rennen door een doolhof van bussen. Andere blikvangers zijn onder andere de bioscoop Pathé, de redactie van BN de Stem, STRND en Brack. Na afloop van de trail is er voor elke deelnemer een ontbijt en een medaille. 

Kalender Urban Trail 2022

In 2022 wordt de KLM Urban Trail Series georganiseerd in 12 steden. Bekijk de volledige kalender op klmurbantrailseries.nl. Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en titelsponsor van de KLM Urban Trail Series.

Klik hier voor meer informatie over KLM Urban Trail Breda.  

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

De belangstelling voor de NN Egmond Halve Marathon, op zondag 14 januari, is dit jaar enorm groot. Ruim een maand voor de start van de 49e editie zijn alle 13.500 startbewijzen voor de halve marathon vergeven. Niet eerder werd de deelnemerslimiet,...

UrbanCityRun053 2023 uitverkocht

UrbanCityRun053 2023 uitverkocht

Wegens overweldigend succes is de vijfde editie van de UrbanCityRun053 2023 helemaal uitverkocht. Dat betekent dat er op aanstaande zondag 10 december 1650 enthousiaste deelnemers aan de start staan om mee te doen met deze verkenningsloop van 5 of...

Pin It on Pinterest