Rennend door Pathé tijdens KLM Urban Trail Breda

door 23 mrt, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Urban Trail Breda

Rennend door Pathé, de busremise van Arriva en het NS Station; het kan tijdens de vierde editie van de KLM Urban Trail Breda op zondag 27 maart 2022. Het parcours leidt deelnemers door tal van markante en iconische gebouwen in de ‘parel van het zuiden’. 

Een KLM Urban Trail laat deelnemers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen parels en bijzondere bezienswaardigheden van een stad. Beide afstanden starten en finishen bij Brouwerij Frontaal in de Liniestraat in Breda. Vanaf hier lopen de deelnemers in hun eigen tempo door musea en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

Dit jaar maakt ook de busremise van Arriva deel uit van de route. Deelnemers rennen door een doolhof van bussen. Andere blikvangers zijn onder andere de bioscoop Pathé, de redactie van BN de Stem, STRND en Brack. Na afloop van de trail is er voor elke deelnemer een ontbijt en een medaille. 

Kalender Urban Trail 2022

In 2022 wordt de KLM Urban Trail Series georganiseerd in 12 steden. Bekijk de volledige kalender op klmurbantrailseries.nl. Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en titelsponsor van de KLM Urban Trail Series.

Klik hier voor meer informatie over KLM Urban Trail Breda.  

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Utrecht Marathon groter dan ooit

Utrecht Marathon groter dan ooit

De spanning stijgt in Utrecht, want op zondag 19 mei vindt het grootste hardloopevenement van de stad plaats: de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park. Dit jaar is het evenement groter dan ooit met 14.000 inschrijvingen en een mooi...

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Op zondag 9 juni keert het gezelligste hardloopevenement van Maastricht weer terug naar de Van Hasseltkade en de Markt. Dit jaar met een vernieuwd parcours op de 10 Engelse Mijl waarbij deelnemers écht het mooiste van Maastricht ontdekken. Parcours...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!