Rennend de Domtoren verkennen tijdens Urban Trail Utrecht

door 25 mrt, 2022Evenementen0 Reacties

SportSport
Urban Trail Utrecht
Foto: Luka de Kruijf

Rennend de Domtoren en de treintoestellen in het Spoorwegmuseum verkennen; het kan tijdens de vijfde editie van de KLM Urban Trail Utrecht op Paasmaandag 18 april 2022. Het parcours leidt deelnemers door tal van markante en iconische gebouwen in De Domstad.

Een KLM Urban Trail laat deelnemers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen parels en bijzondere bezienswaardigheden van een stad. Beide afstanden starten en finishen in het Moreelsepark in Utrecht. Vanaf hier lopen de deelnemers in hun eigen tempo door kerken, musea en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

Dit jaar maakt ook de hoogste kerktoren van Nederland deel uit van de route. Deelnemers rennen door zeven eeuwen geschiedenis en trotseren de eerste 59 treden naar de bijzondere Michaëlskapel. Andere blikvangers zijn onder andere de Domkerk, het Spoorwegmuseum, de Gertrudiskathedraal, TivoliVredenburg en het Centraal Museum. Na afloop van de trail is er voor elke deelnemer een ontbijt en een medaille.

Inschrijven

Inschrijven voor 5 of 10 kilometer kan via utrechturbantrail.nl.

Kalender 2022

In 2022 wordt de KLM Urban Trail Series georganiseerd in 12 steden. Bekijk de volledige kalender op klmurbantrailseries.nl. Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en titelsponsor van de KLM Urban Trail Series.

Klik hier voor meer informatie over KLM Urban Trail Utrecht. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

De inschrijving van de 38e NN Zevenheuvelenloop op zaterdag 18 en zondag 19 november is geopend. Op zaterdagavond lopen de deelnemers aan de NN Zevenheuvelennacht 7 kilometer. Op zondag staat de herfstklassieker over 15 kilometer op het programma....

Pin It on Pinterest