Rennend de Domtoren verkennen tijdens Urban Trail Utrecht

door 25 mrt, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Urban Trail Utrecht
Foto: Luka de Kruijf

Rennend de Domtoren en de treintoestellen in het Spoorwegmuseum verkennen; het kan tijdens de vijfde editie van de KLM Urban Trail Utrecht op Paasmaandag 18 april 2022. Het parcours leidt deelnemers door tal van markante en iconische gebouwen in De Domstad.

Een KLM Urban Trail laat deelnemers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen parels en bijzondere bezienswaardigheden van een stad. Beide afstanden starten en finishen in het Moreelsepark in Utrecht. Vanaf hier lopen de deelnemers in hun eigen tempo door kerken, musea en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

Dit jaar maakt ook de hoogste kerktoren van Nederland deel uit van de route. Deelnemers rennen door zeven eeuwen geschiedenis en trotseren de eerste 59 treden naar de bijzondere Michaëlskapel. Andere blikvangers zijn onder andere de Domkerk, het Spoorwegmuseum, de Gertrudiskathedraal, TivoliVredenburg en het Centraal Museum. Na afloop van de trail is er voor elke deelnemer een ontbijt en een medaille.

Inschrijven

Inschrijven voor 5 of 10 kilometer kan via utrechturbantrail.nl.

Kalender 2022

In 2022 wordt de KLM Urban Trail Series georganiseerd in 12 steden. Bekijk de volledige kalender op klmurbantrailseries.nl. Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en titelsponsor van de KLM Urban Trail Series.

Klik hier voor meer informatie over KLM Urban Trail Utrecht. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

De inschrijvingen voor de 35e editie van de CZ Tilburg Ten Miles, het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant, zijn officieel geopend! Dit sportieve evenement vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september. Het belooft weer een weekend vol...

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Op zondag 9 juni keert het gezelligste hardloopevenement van Maastricht weer terug naar de Van Hasseltkade en de Markt. Dit jaar met een vernieuwd parcours op de 10 Engelse Mijl waarbij deelnemers écht het mooiste van Maastricht ontdekken. Parcours...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!