Ren mee door Groninger Forum tijdens KLM Urban Trail Groningen

door 26 mrt, 2022Evenementen0 Reacties

SportSport
Urban Trail Groningen

Rennend door het Groninger Forum, het hoofdkantoor van Menzis en het Stadslyceum; het kan tijdens de zesde editie van de KLM Urban Trail Groningen op zondag 10 april 2022. Het parcours leidt deelnemers door tal van markante en iconische gebouwen in de ‘Martinistad’. Inschrijven is nog mogelijk.

Het is de eerste keer dat het Forum onderdeel uitmaakt van de route. Deelnemers rennen door de centrale hal met zicht op het hart van het gebouw. Andere blikvangers zijn onder andere het St. Anthony Gasthuis, poolcafé Streetlife, de Media Centrale, het Academiegebouw en de Q-Park parkeergarage onder de Ossenmarkt.

KLM Urban Trail laat deelnemers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen parels en bijzondere bezienswaardigheden van de stad. Beide afstanden starten en finishen op de Ossenmarkt. Je loopt in eigen tempo door de locaties en beleeft overal een unieke ervaring. Na afloop wordt iedereen beloond met een ontbijt en natuurlijk een unieke medaille.

Inschrijven

Inschrijven voor 5 of 10 kilometer kan via groningenurbantrail.nl.

Kalender 2022

In 2022 wordt de KLM Urban Trail Series georganiseerd in 12 steden. Bekijk de volledige kalender op klmurbantrailseries.nl. Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series.

Klik hier voor meer informatie over KLM Urban Trail Groningen.  

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

De inschrijving van de 38e NN Zevenheuvelenloop op zaterdag 18 en zondag 19 november is geopend. Op zaterdagavond lopen de deelnemers aan de NN Zevenheuvelennacht 7 kilometer. Op zondag staat de herfstklassieker over 15 kilometer op het programma....

Pin It on Pinterest