.

De Marathon Rotterdam app is vernieuwd

door 2 apr, 2022Apps, Gadgets en apps0 Reacties

SportSport
Marathon Rotterdam vernieuwde app

Nog iets meer dan een week en dan zal het startschot op de Coolsingel klinken voor de 41ste editie van de Marathon Rotterdam. Het beloofd een mooie en spannende dag te worden met veel toppers aan de start. Zo staan Marius Kipserem, Björn Koreman, Nienke Brinkman en natuurlijk ‘Abdi en Abdi’ aan de start.

Vernieuwde app Marathon Rotterdam

De NN Marathon Rotterdam app is volledig vernieuwd. In de officiële event app is alle belangrijke evenementinformatie te vinden en worden updates gedurende het marathonweekend gedeeld. Ook kunnen deelnemers gevolgd worden tijdens de NN Marathon Rotterdam en de 1/4 Marathon Rotterdam.

Verder kan je in de app gebruik maken van selfie-filters om de leukste selfies te maken in de stijl van de Marathon.

Download gratis de officiële event-app

De officiële “NN Marathon Rotterdam 2022” app is nu beschikbaar in de App Store en Google Play Store. Heb je al een app van een vorige editie? Deze is niet langer bruikbaar.

In de dagen tot de marathon zal de deelnemerslijst regelmatig geüpdatet worden. Mocht je jezelf of een deelnemer niet kunnen vinden, zal deze later worden toegevoegd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Download de gratis CPC Loop app

Download de gratis CPC Loop app

Nog 12 dagen dan start de CPC Loop Den Haag. Voor deze 46e editie van de CPC Loop Den Haag is de gratis event-app vernieuwd. Via deze app kun je gemakkelijk de laatste event-informatie vinden en ontvang je updates over het event. Ook is het voor...

Pin It on Pinterest