De Marathon Rotterdam app is vernieuwd

door 2 apr, 2022Apps, Gadgets en apps0 Reacties

SportSport
Marathon Rotterdam vernieuwde app

Nog iets meer dan een week en dan zal het startschot op de Coolsingel klinken voor de 41ste editie van de Marathon Rotterdam. Het beloofd een mooie en spannende dag te worden met veel toppers aan de start. Zo staan Marius Kipserem, Björn Koreman, Nienke Brinkman en natuurlijk ‘Abdi en Abdi’ aan de start.

Vernieuwde app Marathon Rotterdam

De NN Marathon Rotterdam app is volledig vernieuwd. In de officiële event app is alle belangrijke evenementinformatie te vinden en worden updates gedurende het marathonweekend gedeeld. Ook kunnen deelnemers gevolgd worden tijdens de NN Marathon Rotterdam en de 1/4 Marathon Rotterdam.

Verder kan je in de app gebruik maken van selfie-filters om de leukste selfies te maken in de stijl van de Marathon.

Download gratis de officiële event-app

De officiële “NN Marathon Rotterdam 2022” app is nu beschikbaar in de App Store en Google Play Store. Heb je al een app van een vorige editie? Deze is niet langer bruikbaar.

In de dagen tot de marathon zal de deelnemerslijst regelmatig geüpdatet worden. Mocht je jezelf of een deelnemer niet kunnen vinden, zal deze later worden toegevoegd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Download gratis de vernieuwde CPC Loop app

Download gratis de vernieuwde CPC Loop app

Aanstaande zondag (12 maart) is het weer zo ver, dan staan er weer duizenden mensen aan de start van de CPC Loop. Het beloofd een mooi hardloopfeest te worden met vele toeschouwers en met de vernieuwde app van de CPC Loop kunnen jou toeschouwers je...

Pin It on Pinterest