ASICS ‘This is for Me’ Campaign: vrouwen inspireren om de positieve impact van beweging op body en mind te ervaren

door 6 apr, 2022Kleding, Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

SportSport

De realiteit van sportende vrouwen is vaak niet zo picture perfect: bezweet, rood aangelopen en haar wat in de weg zit. Daarom moedigt ASICS vrouwen aan hun sweaty selfies te delen om duidelijk te maken dat kracht, erkenning en identiteit van binnenuit komen en niet van de likes op social media.

Steeds meer mensen ervaren de voordelen van beweging op zowel ons lichaam als de mind. Toch blijkt uit onderzoek dat vrouwen nog steeds minder actief zijn als het op bewegen aankomt dan mannen*. De ‘This Is For Me’-campagne van ASICS moedigt vrouwen aan om in beweging te komen en zelf het positieve effect van sporten te ervaren. Met de juiste items om dit te realiseren, hoopt ASICS vrouwen te stimuleren deze challenge aan te gaan.

Kleding die speciaal ontworpen is om vrouwen te supporten

De SS22 collectie is geïnspireerd op Yozakura: Japanse kersenbloesem bij nacht. Geselecteerde items reflecteren een krachtige all-over print, beïnvloed door Kumiko, een traditionele Japanse techniek om houten stukken in elkaar te zetten.

Favorieten uit de collectie zijn onder meer de ASICS SAKURA Bra (links) met een ondersteunende pasvorm en bounce-beperkende bandjes voor sportende vrouwen. De SAKURA AOP sportlegging (midden) met zachte mesh voering en een zweetbestendig telefoonzakje is een perfecte match met de sport-bh en biedt ondersteuning en comfort tijdens het hardlopen. Voor winderige en regenachtige dagen is het ACCELERATE Light Jacket (rechts) de perfecte aanvulling op je sportoutfit. Het beschermt je tegen gure weersomstandigheden, heeft zichtbare reflectie aan de voor- en achterkant en zorgt voor een fijne bewegingsvrijheid.

Schoentechnologie  speciaal voor vrouwen

De GEL-NIMBUS 24-schoen (links) en GEL-KAYANO 28-schoen (rechts) uit de collectie omvatten aangepaste zolen, soepele materialen en space TRUSSTIC-technologie om de pas tijdens het hardlopen te bevorderen en zijn ontworpen om de behoeften van de vrouwelijke hardloper tegemoet te komen.

De ASICS’ YOZAKURA collectie is vanaf nu online en in de winkel verkrijgbaar.

Tags: ASICS

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

HOKA lanceert de Matafe Speed 4

HOKA lanceert de Matafe Speed 4

HOKA® brengt de nieuwste toevoeging in zijn collectie Matafe-hardloopschoenen op de markt, de Matafe Speed 4. Deze schoen is speciaal ontworpen voor hardlopers die rennen op de zwaarste en meest onherbergzame ondergronden. Dankzij zijn extreem...

Brooks: Run Merry, Visible and Cool

Brooks: Run Merry, Visible and Cool

De dagen worden korter, de temperatuur zakt langzaam en steeds vaker lopen we hard in de regen. Dit betekent dat niet alleen de herfst en de winter, maar ook de feestdagen om de hoek staan! Omdat we onze gezonde levensstijl het liefst zo...

Pin It on Pinterest