Podcast De Pacer: De grote nabeschouwing van een historische Marathon Rotterdam

door 11 apr, 2022Podcasts0 Reacties

Select 2024Select 2024

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben zij het over de geweldige Marathon dag in Rotterdam.

“Het is The Day After. De bijzondere 41ste editie van de Marathon Rotterdam gaf reden genoeg voor een heuse marathonaflevering. Nienke Brinkman en Abdi Nageeye, de nieuwe Nederlands recordhouder bij de vrouwen en de winnaar in een nieuw nationaal record, nemen de telefoon op met de spierpijn in het lijf en praten na.


Verder het ooggetuigenverslag van Eric Brommert op de motor, de marathon van Pim Bijl. Uiteraard komen ook Elgin Herfst en Nick de Jong langs, de twee sprinters die vijf maanden geleden op 0 begonnen en zondag debuteerden op de marathon. Zij vertellen over hun belevenis. Van de bordjes om de 250 meter in het Kralingse Bos, het nummer Seks met die kale en de emoties na de finish op de Coolsingel. Kortom: een heerlijke aflevering van De Pacer, de honderdste!”

Veel luisterplezier!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Podcast De Pacer: De grote Marathon nabeschouwing

Podcast De Pacer: De grote Marathon nabeschouwing

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer praten zij een dag na de Marathon van Rotterdam over deze dag! The day after. Zoveel verhalen,...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!