.

Paastip: Ren de Urban Trail Utrecht op tweede paasdag

door 15 apr, 2022Evenementen0 Reacties

SportSport
Urban Trail Utrecht

Tijdens deze Pasen ontdek je Utrecht door mee te doen aan de KLM Urban Trail Utrecht. Op paasmaandag 18 april 2022 ren je ontspannen langs en door de mooiste plekken en gebouwen van Utrecht. Op de route liggen restaurants, muziekbandjes, winkels, musea, kerken en zelfs het icoon de Domtoren. Dit doe je samen met meer dan 2500 lopers. Je kan kiezen uit een parcours van 5 of 10 km. Het is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

 “Je komt op locaties waar je normaal niet komt of niet mag komen. En dat doe je rennend, natuurlijk wel op je eigen tempo,” vertelt Joris van Veen van organisator Golazo Nederland. “Dit jaar mogen meer dan 2500 lopers zelfs de Domtoren betreden en ook door de Domkerk rennen, hoe uniek is dat!” 

Na de finish ontvang je een welverdiende medaille en een lekker ontbijt. Een DJ en speaker zorgen voor een goede sfeer!

Je kan nog aanmelden via: https://www.utrechturbantrail.nl/Kom kijken of doe mee en maak je paasmaandag onvergetelijk.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Enschede Marathon wordt één grote ronde

Enschede Marathon wordt één grote ronde

Enschede Marathon blijft zich voortdurend vernieuwen. Een van de belangrijkste veranderingen is dat op zondag 16 april 2023, wanneer de 54e editie wordt georganiseerd, de Hele Marathon uit één grote ronde zal bestaan. “Daar doen we alle...

Divers programma bij nog duurzamere Zevenheuvelenloop

Divers programma bij nog duurzamere Zevenheuvelenloop

De Stichting Zevenheuvelenloop is klaar om ruim 24.000 lopers te ontvangen bij de 37e NN Zevenheuvelenloop. Onder de lopers bevinden zich onder andere debutant en ambassadeur van de stichting Mike Foppen en de Schotse topatlete Eilish McColgan. Zij...

Pin It on Pinterest