Paastip: Ren de Urban Trail Utrecht op tweede paasdag

door 15 apr, 2022Evenementen0 Reacties

SportSport
Urban Trail Utrecht

Tijdens deze Pasen ontdek je Utrecht door mee te doen aan de KLM Urban Trail Utrecht. Op paasmaandag 18 april 2022 ren je ontspannen langs en door de mooiste plekken en gebouwen van Utrecht. Op de route liggen restaurants, muziekbandjes, winkels, musea, kerken en zelfs het icoon de Domtoren. Dit doe je samen met meer dan 2500 lopers. Je kan kiezen uit een parcours van 5 of 10 km. Het is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

 “Je komt op locaties waar je normaal niet komt of niet mag komen. En dat doe je rennend, natuurlijk wel op je eigen tempo,” vertelt Joris van Veen van organisator Golazo Nederland. “Dit jaar mogen meer dan 2500 lopers zelfs de Domtoren betreden en ook door de Domkerk rennen, hoe uniek is dat!” 

Na de finish ontvang je een welverdiende medaille en een lekker ontbijt. Een DJ en speaker zorgen voor een goede sfeer!

Je kan nog aanmelden via: https://www.utrechturbantrail.nl/Kom kijken of doe mee en maak je paasmaandag onvergetelijk.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Meppel City Run organiseert SlooOW Business Run

Meppel City Run organiseert SlooOW Business Run

Op zondag 4 juni 2023 vindt de 10 e editie van de Meppel City Run plaats. De Meppel City Run is een hardloopwedstrijd van 4 of 8 Engelse mijl door het centrum van Meppel. Je kunt als individu meedoen, maar je kunt dit jaar ook weer een sportieve...

Pin It on Pinterest