Paastip: Ren de Urban Trail Utrecht op tweede paasdag

door 15 apr, 2022Evenementen0 Reacties

Runningdirect.nl
Urban Trail Utrecht

Tijdens deze Pasen ontdek je Utrecht door mee te doen aan de KLM Urban Trail Utrecht. Op paasmaandag 18 april 2022 ren je ontspannen langs en door de mooiste plekken en gebouwen van Utrecht. Op de route liggen restaurants, muziekbandjes, winkels, musea, kerken en zelfs het icoon de Domtoren. Dit doe je samen met meer dan 2500 lopers. Je kan kiezen uit een parcours van 5 of 10 km. Het is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

 “Je komt op locaties waar je normaal niet komt of niet mag komen. En dat doe je rennend, natuurlijk wel op je eigen tempo,” vertelt Joris van Veen van organisator Golazo Nederland. “Dit jaar mogen meer dan 2500 lopers zelfs de Domtoren betreden en ook door de Domkerk rennen, hoe uniek is dat!” 

Na de finish ontvang je een welverdiende medaille en een lekker ontbijt. Een DJ en speaker zorgen voor een goede sfeer!

Je kan nog aanmelden via: https://www.utrechturbantrail.nl/Kom kijken of doe mee en maak je paasmaandag onvergetelijk.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Inschrijving Montferland Run is geopend

Inschrijving Montferland Run is geopend

De inschrijving voor de 25 e editie van Pfixx Solar Montferland Run is geopend. De 15 kilometer lange wegwedstrijd vindt plaats op zondag 3 december. De start en finish zijn in het centrum van het pittoreske ’s-Heerenberg, nabij kasteel Huis Bergh....

Pin It on Pinterest