Inschrijving van start voor 36e editie Dam tot Damloop

door 19 apr, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

Inschrijven voor de 36e editie van de Dam tot Damloop is vanaf vandaag mogelijk. De Dam tot Damloop en Damloop by night vinden plaats op zaterdag 17 en zondag 18 september en staan bekend als hét hardloopfeest van het jaar. De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste Businesslopen ter wereld en het feit dat de start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement zo bijzonder. Tijdens het Dam tot Dam Weekend kunnen maximaal 65.000 hardlopers meedoen.

De Dam tot Dam evenementen vinden, na twee jaar afwezigheid wegens covid-19, eindelijk weer plaats in het voorlaatste weekend van september. Naast de Dam tot Damloop vindt op zaterdagavond 17 september ook de Damloop by night plaats met 12.000 hardlopers. Het gevoel van de Dam tot Damloop, maar dan in de avond en een kortere afstand, namelijk de 5 Engelse Mijl (8 km). Op zondag 18 september klinkt als eerste het startschot voor de allerkleinste hardlopers bij de Mini Dam tot Damlopen in Zaandam en Amsterdam-Noord.

Dam tot Dam Businessloop

Van samen hard werken, naar samen hardlopen. Hét hardloopevenement waar collega’s, relaties en klanten kunnen laten zien welke prestaties, naast goed werk natuurlijk, zij nog meer kunnen leveren. Van samen presteren op kantoor, naar samen trainen voor de 5 of 10 Engelse Mijl. Van samen starten in Amsterdam naar samen over de finish in Zaandam. Van koffie op de zaak naar het feestje in het Dam tot Dam Park. Het is niet voor niks dat ieder jaar meer dan 1.000 bedrijven meedoen aan de Dam tot Dam Businessloop van Amsterdam naar Zaandam.

Inschrijven

Vanaf vandaag is het mogelijk om in te schrijven voor de individuele afstanden (5 of 10 Engelse Mijl), businessloop of Mini Dam tot Damloop. Inschrijven kan via damloop.nl. De startnummers van de deelnemers in 2021 blijven geldig voor deze 36e editie, desbetreffende personen hebben hier meer informatie over ontvangen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Voetjes van de vloer met Swinging Night Alkmaar

Voetjes van de vloer met Swinging Night Alkmaar

Op woensdagavond 25 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, is de binnenstad van Alkmaar het domein voor de bijna 9.000 hardlopers van de 8e editie van de Alkmaar City Run by night. Van 19.00 tot 23.30 uur zijn de straten gevuld met de vele...

Pin It on Pinterest