Voortreffelijke vijfde editie KLM Urban Trail Utrecht op 2e paasdag

door 20 apr, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Urban Trail Utrecht

Bijna 3000 deelnemers stonden tweede paasdag aan de start van de KLM Urban Trail Utrecht aan de Rijnkade. Hier begon de zonnige vijfde editie van het hardloopevenement waarbij deelnemers door markante gebouwen en iconische plekken van Utrecht konden rennen. Locaties als Hoog Catharijne, MAESONS, het Spoorwegmuseum en de Domtoren waren onderdeel van de route. “Voor 12 uur zijn we al naar de kerk, het museum, theater, café, kapper en bowlingbaan geweest”, laat een deelneemster op Instagram weten.

De loopomstandigheden waren zeer aangenaam. Onderweg naar de finish in het Moreelsepark konden de deelnemers genieten van gezellig entertainment, zoals een optreden van een DJ in muziektempel TivoliVredenburg. Veel indruk maakte ook de Douwe Egbertszaal van de Stadsschouwburg. Lopers kozen tussen een afstand van vijf en tien kilometer en kregen bij de finish een hartelijk ontvangst met een ontbijt en medaille. “Deze editie van de KLM Urban Trail Utrecht was echt in één woord voortreffelijk te noemen. Blije deelnemers, locaties die extra bijzonder zijn zoals het Spoorwegmuseum en een typisch Utrechtse sfeer die paasbest is”, vertelt Joris van Veen van organisator Golazo Nederland.

Kalender 2022

In 2022 wordt de KLM Urban Trail Series georganiseerd in 12 steden. Bekijk de volledige kalender op klmurbantrailseries.nl. De eerstvolgende KLM Urban Trails vinden plaats in Amsterdam (15 mei), Den Haag (3 juli) en Den Bosch (11 september). Inschrijven is nog mogelijk.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

De inschrijvingen voor de 35e editie van de CZ Tilburg Ten Miles, het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant, zijn officieel geopend! Dit sportieve evenement vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september. Het belooft weer een weekend vol...

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Op zondag 9 juni keert het gezelligste hardloopevenement van Maastricht weer terug naar de Van Hasseltkade en de Markt. Dit jaar met een vernieuwd parcours op de 10 Engelse Mijl waarbij deelnemers écht het mooiste van Maastricht ontdekken. Parcours...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!