Voortreffelijke vijfde editie KLM Urban Trail Utrecht op 2e paasdag

door 20 apr, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2
Urban Trail Utrecht

Bijna 3000 deelnemers stonden tweede paasdag aan de start van de KLM Urban Trail Utrecht aan de Rijnkade. Hier begon de zonnige vijfde editie van het hardloopevenement waarbij deelnemers door markante gebouwen en iconische plekken van Utrecht konden rennen. Locaties als Hoog Catharijne, MAESONS, het Spoorwegmuseum en de Domtoren waren onderdeel van de route. “Voor 12 uur zijn we al naar de kerk, het museum, theater, café, kapper en bowlingbaan geweest”, laat een deelneemster op Instagram weten.

De loopomstandigheden waren zeer aangenaam. Onderweg naar de finish in het Moreelsepark konden de deelnemers genieten van gezellig entertainment, zoals een optreden van een DJ in muziektempel TivoliVredenburg. Veel indruk maakte ook de Douwe Egbertszaal van de Stadsschouwburg. Lopers kozen tussen een afstand van vijf en tien kilometer en kregen bij de finish een hartelijk ontvangst met een ontbijt en medaille. “Deze editie van de KLM Urban Trail Utrecht was echt in één woord voortreffelijk te noemen. Blije deelnemers, locaties die extra bijzonder zijn zoals het Spoorwegmuseum en een typisch Utrechtse sfeer die paasbest is”, vertelt Joris van Veen van organisator Golazo Nederland.

Kalender 2022

In 2022 wordt de KLM Urban Trail Series georganiseerd in 12 steden. Bekijk de volledige kalender op klmurbantrailseries.nl. De eerstvolgende KLM Urban Trails vinden plaats in Amsterdam (15 mei), Den Haag (3 juli) en Den Bosch (11 september). Inschrijven is nog mogelijk.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Voetjes van de vloer met Swinging Night Alkmaar

Voetjes van de vloer met Swinging Night Alkmaar

Op woensdagavond 25 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, is de binnenstad van Alkmaar het domein voor de bijna 9.000 hardlopers van de 8e editie van de Alkmaar City Run by night. Van 19.00 tot 23.30 uur zijn de straten gevuld met de vele...

Pin It on Pinterest