Voortreffelijke vijfde editie KLM Urban Trail Utrecht op 2e paasdag

door 20 apr, 2022Evenementen0 Reacties

SportSport
Urban Trail Utrecht

Bijna 3000 deelnemers stonden tweede paasdag aan de start van de KLM Urban Trail Utrecht aan de Rijnkade. Hier begon de zonnige vijfde editie van het hardloopevenement waarbij deelnemers door markante gebouwen en iconische plekken van Utrecht konden rennen. Locaties als Hoog Catharijne, MAESONS, het Spoorwegmuseum en de Domtoren waren onderdeel van de route. “Voor 12 uur zijn we al naar de kerk, het museum, theater, café, kapper en bowlingbaan geweest”, laat een deelneemster op Instagram weten.

De loopomstandigheden waren zeer aangenaam. Onderweg naar de finish in het Moreelsepark konden de deelnemers genieten van gezellig entertainment, zoals een optreden van een DJ in muziektempel TivoliVredenburg. Veel indruk maakte ook de Douwe Egbertszaal van de Stadsschouwburg. Lopers kozen tussen een afstand van vijf en tien kilometer en kregen bij de finish een hartelijk ontvangst met een ontbijt en medaille. “Deze editie van de KLM Urban Trail Utrecht was echt in één woord voortreffelijk te noemen. Blije deelnemers, locaties die extra bijzonder zijn zoals het Spoorwegmuseum en een typisch Utrechtse sfeer die paasbest is”, vertelt Joris van Veen van organisator Golazo Nederland.

Kalender 2022

In 2022 wordt de KLM Urban Trail Series georganiseerd in 12 steden. Bekijk de volledige kalender op klmurbantrailseries.nl. De eerstvolgende KLM Urban Trails vinden plaats in Amsterdam (15 mei), Den Haag (3 juli) en Den Bosch (11 september). Inschrijven is nog mogelijk.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Meppels bekendste run komt er weer aan

Meppels bekendste run komt er weer aan

Op zondag 4 juni gaat het jaarlijkse hardloopfeest in Meppel weer van start. De Scania Meppel City Run staat inmiddels bekend als de mooiste cityrun van Drenthe. Bijna 2500 deelnemers staan zondag aan de start tijdens de 10e Meppel City Run op het...

Maastrichts Mooiste maakt parcoursen bekend

Maastrichts Mooiste maakt parcoursen bekend

Op zondag 11 juni staat het grootste en gezelligste hardloopevenement van Maastricht op de agenda. Maastrichts Mooiste is al jaren een begrip in de stad en ieder jaar kijken duizenden deelnemers er weer naar uit om deel te nemen. Dit jaar heeft het...

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

De inschrijving van de 38e NN Zevenheuvelenloop op zaterdag 18 en zondag 19 november is geopend. Op zaterdagavond lopen de deelnemers aan de NN Zevenheuvelennacht 7 kilometer. Op zondag staat de herfstklassieker over 15 kilometer op het programma....

Pin It on Pinterest