.

Eerste editie Bijlmer Run op 2 juli: halve marathon door Zuidoost

door 21 apr, 2022Evenementen0 Reacties

Sport

Een halve marathon door Amsterdam-Zuidoost. Langs alle plekken die de Bijlmer zo mooi, creatief en divers maakt. Dat is de Bijlmer Run. Op zaterdag 2 juli vindt de eerste editie plaats. Organisatie is in handen van de Patta Foundation in samenwerking met Indie Runner.

Het 21,1 kilometer lange parcours loopt dwars door Amsterdam-Zuidoost en brengt de lopers langs feestelijke ‘cheerzones’ vol toeschouwers die de deelnemers naar een onvergetelijke finishlocatie juichen.

Onderdelen

De Bijlmer Run bestaat uit 3 onderdelen. Het evenement begint met de teamloop: een estafette waarbij lopers in een team van 4 samen de halve marathon lopen. Dat komt neer op een dikke 5 kilometer per persoon. Perfect dus om samen met je vrienden, familie en/of collega’s deze unieke en mooie loop te beleven.

Daarna is het tijd voor de kinderloop. De allerjongste hardlopers kunnen gratis deelnemen en hun route is ongeveer 1 kilometer lang.

Het laatste onderdeel is de halve marathon. Op een gemeten parcours van exact 21,1 kilometer zullen wedstrijdlopers en recreanten hun ‘halve’ marathon lopen. Er is plek voor 500 lopers. In samenwerking met Global Sports Communications zullen ook enkele nationale en internationale toppers aan de start verschijnen wiens namen later bekend gemaakt zullen worden.

De start- en finishlocatie van alle onderdelen is op het Anton de Komplein. Het plein zal voor een dag een hardloopfeest zijn met optredens, foodtrucks en een bar.

Inschrijven

De inschrijving opent op vrijdag 22 april. Er is plek voor 250 teams en 500 halve marathon lopers. Oftewel, wees er snel bij en wees een finisher bij de eerste editie van de Bijlmer Run!

Meer info vindt je op www.bijlmerrun.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Pin It on Pinterest