Alkmaar City Run by night al voor 75% uitverkocht

door 23 apr, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2
Alkmaar city Run by Night

De Alkmaar City Run by night is erg gewild bij hardlopers. Maar liefst 75 procent van alle startnummers zijn inmiddels verkocht. Wil je op woensdagavond 25 mei je startnummer opspelden voor een 5 of 10 kilometer door de bruisende binnenstad van Alkmaar? Luidt het lange Hemelvaart-weekend feestelijk in en schrijf je in via www.alkmaarcityrunbynight.nl.

Na twee virtuele edities gaat er eindelijk weer een ‘echte’ Alkmaar City Run by night plaatsvinden. Sportorganisatie Le Champion kijkt er naar uit om 10.000 hardlopers te ontvangen in het historische centrum van Alkmaar. Op parcours over 5 en 10 kilometer galmen de beats door de straten en schitteren de lichtobjecten. De 30 bands en dj’s én de aanmoedigingen van de bewoners en horeca geven de hardlopers deze avond vleugels.

Rollebol Kids Run

Kinderen kunnen deze avond hun energie kwijt tijdens de Rollebol Kids Run. Een succesvol onderdeel voor bassischolieren. Voor kinderen van 4 t/m 9 jaar staat er een 800 meter op het programma. De 1.600 meter is voor de leeftijd 7 t/m 12 jaar. Iedereen zal trots met een medaille om zijn nek naar huis gaan.

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk tot de limiet van 10.000 deelnemers is bereikt. De 5 en 10 km staat zowel voor individuele hardlopers als de Business Run op het programma. Kijk voor meer informatie en inschrijven op alkmaarcityrun.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Makkelijker afvallen met de juiste kennis.


Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Meppels bekendste run komt er eindelijk weer aan

Meppels bekendste run komt er eindelijk weer aan

Op zondag 22 mei gaat na twee jaar het hardloopfeest in Meppel weer van start. De Scania Meppel City Run staat inmiddels bekend als de mooiste cityrun van Drenthe. Een historisch aantal renners staan zondag 22 mei aan de start tijdens de 9e Meppel...

Hardlooptip: Almere City Run op 26 juni

Hardlooptip: Almere City Run op 26 juni

Over minder dan twee maanden is het al zo ver: de Almere City Run op 26 juni. Na de succesvolle jubileum editie en de virtuele editie in 2021 belooft het ook dit jaar weer een feest te worden in Almere. Op zondag 26 juni komen beginnende en meer...

Enschede Marathon: nagenieten en vooruitkijken

Enschede Marathon: nagenieten en vooruitkijken

Een kleine drie weken na de succesvolle jubileumeditie van Enschede Marathon is de aftermovie klaar. En dat is heerlijk nagenieten, zegt Sandra Melief, directeur Enschede Marathon. “Want wat een feest was het! Tegelijk blikken we natuurlijk ook...

Pin It on Pinterest