Brooks introduceert de Run Bra die je extra snelheid geeft

door 26 apr, 2022Kleding, Kleding en schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Brooks Running, de expert op het gebied van hardlooptechnologie, introduceert een vernieuwde Run Bra collectie. Brooks brengt met 40 jaar ervaring in het maken van sportbeha’s voor lopers, de Dare 2.0- en Drive-collectie in de lente van 2022 op de markt. De Dare-collectie biedt ondersteuning en comfort, om het vrouwen mogelijk te maken hun grenzen te verleggen. Nieuwe kenmerken in de Dare-modellen zijn onder meer de eenvoudige verstelbaarheid van de sluitingen, versterkte materialen voor extra duurzaamheid en een bredere onderband voor een extra stevige pasvorm. De Drive-collectie biedt veelzijdige en ademende compressieve ondersteuning om je loopklaar te maken. Een goede Run Bra beperkt de beweging van de borsten; een belangrijk kenmerk, aangezien overmatige borstbeweging de looppas van vrouwen tot 4 cm kan verkorten. Dat is ruim 1,5 km in de loop van een marathon. De nieuwe voorjaarscollectie Run Bra’s is vanaf 1 februari 2022 verkrijgbaar op www.brooksrunning.nl en in geselecteerde winkels. Prijzen lopen uiteen van EUR 40-65.

Gebaseerd op inzichten van lopers

In 2020 transformeerde Brooks zijn Run Bra’s op basis van een biomechanisch onderzoek dat uitgevoerd werd in samenwerking met de Research Group in Breast Health (een instelling die onderzoek doet naar borstgezondheid) aan de Universiteit van Portsmouth. Brooks testte de Run Bra’s bij vrouwen met een B- cup tot een E-cup, zodat ze goed inzicht krijgen in wat voor ondersteuning vrouwen van hun beha verlangen. Nieuwe inzichten uit het lab en interviews met lopers hebben geleid tot deze geüpdatete Run Bra-collectie voor 2022.

“Het is onze taak om afleidingsvrije Run Bra’s te ontwikkelen die elk lichaam de juiste ondersteuning bieden, zonder in te leveren op comfort”, benadrukt Helen Spalton, kledingmerchandiser bij Brooks Running voor EMEA. “Alles wat we doen is gebaseerd op inzichten van lopers; onze nieuwste innovaties bieden nog meer handige verstelbaarheid, een pasvorm die goed blijft zitten en optimale ondersteuning geeft, wat een echt verschil in loopprestaties kan maken. Een goed passende Run Bra kan je letterlijk extra snelheid geven.”

Dare-collectie: ondersteuning en comfort

Deze collectie wordt ‘Dare’ genoemd vanwege haar natuurlijke gevoel van energie, enthousiasme en lef. Met hun ondersteuning en comfort stellen Dare Run Bra’s vrouwen in staat om hun grenzen te verleggen. Het doel is om vrouwen te helpen hun beha’s tijdens het hardlopen volledig te vergeten en ‘in de zone’ te komen. De beha’s in de Dare-collectie hebben drie gelijke eigenschappen:

  1. Run-ready ondersteuning, ontworpen voor een breed scala aan maten. De ingebouwde
    voorgevormde cups houden alles stevig en comfortabel op zijn plaats.
  2. De naadloze afwerking zorgt voor gladde randen, wat striemen en schuren vermindert.
  3. Ondersteunende stof en voorgevormde cups bieden een zichtbare vorm en een glad silhouet.

Alle nieuwe Dare 2.0-modellen zijn ontworpen met oog voor detail, om uitzonderlijk comfort te bieden. Ze beschikken over bandjes met haakjes en oogjes voor eenvoudige aanpassing, versterkte materialen in de meest schokgevoelige zones en een bredere onderband voor extra support. De beha’s zijn gemaakt van een zweetafvoerende DriLayer (R) HorsePower-stof en de geïntegreerde onderband zorgt voor onzichtbare ondersteuning. Dare Run Bra’s zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten, van 65-90 breedte maat en A-G-cups.

Drive-collectie

Voor lopers die op zoek zijn naar compressieve ondersteuning – een flexibele houvast die met het lichaam meebeweegt – zijn de Drive Run Bra’s ideaal. De Drive Run Bra’s zijn geinspireerd door de energie en motivatie die nodig is om dag in, dag uit doelen te bereiken. De beha’s in de Drive-collectie bieden allemaal:

  1. Compressieve ondersteuning voor een breed scala aan maten. Lichtgewicht, compressieve
    materialen die omsluiten en meebewegen met lichaam voor ondersteuning tijdens het hardlopen.
  2. De uitneembare cups en ingetogen styling maken de beha’s lichtgewicht.
  3. Veelzijdigheid, dankzij de verschillende modellen met onderscheidende kenmerken.

Bekijk hier de Brooks Bra Finder, zo kan je de juiste bra vinden!

Tags: Brooks

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!