Podcast De Pacer: Vlammen op de 5 en de 10 kilometer

door 29 apr, 2022Podcasts0 Reacties

Select 2024Select 2024

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben zij het NIET over de MARATHON, maar over de 5 en de 10 kilometer. Super leuk en we zijn benieuwd of ze het echt niet gaan hebben over de Marathon de komende tijd!

” Een nieuw seizoen, geen oud geluid. Want: we gaan het de komende maanden – echt waar – weinig over de marathon hebben. Van de sprint tot de halve, alles komt voorbij, maar we trappen af met onze ervaringen op de middellange afstanden (1500 tot de 10 kilometer).

Wat zijn onze favoriete trainingen voor deze afstanden? Hebben we een voorkeur voor de baan of de weg? En wat is er nodig om te vlammen op de 5 en de 10 kilometer?

Het gaat over Abdi Nageeye die zijn ritme en cadans op weg naar de Coolsingel wil analyseren. Te vroeg stoppen omdat de GPS op het horloge aangeeft dat je er al bent. En genieten van een bloemenzee.”

Veel luisterplezier!

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Podcast De Pacer: De grote Marathon nabeschouwing

Podcast De Pacer: De grote Marathon nabeschouwing

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer praten zij een dag na de Marathon van Rotterdam over deze dag! The day after. Zoveel verhalen,...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!