Ren met Maastrichts Mooiste door historische binnenstad en natuurgebied

door 2 mei, 2022Evenementen0 Reacties

SportSport
Maastrichts mooiste

Maastricht staat zondag 12 juni in het teken van Maastrichts Mooiste. Het gezelligste hardloopevenement van het Zuiden toont deelnemers de historische binnenstad en het prachtige buitengebied van Maastricht. Dit jaar maakt de Sint Pietersberg voor het eerst deel uit van het parkoers.

Hardlopers die meedoen aan de 10 kilometer beklimmen de befaamde Limburgse heuvel. Naast de 10 kilometer, staan de 10 Engelse Mijl, 5 kilometer en de Business Runs op het programma. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen deelnemen aan de Kids Run over 1 Engelse Mijl en de Mini Run van 300 m. Inschrijven is nog mogelijk via www.maastrichtsmooiste.nl.

“De 17e editie van Maastrichts Mooiste heeft een ideaal parkoers om snelle tijden neer te zetten”, zegt projectmanager Sophie Appeldoorn van organisator Golazo Nederland. “Daarnaast ben je hier de ster van je eigen run. Onderweg is er volop muziek en de energie van het publiek draagt de renner naar de finish toe. Het is een typisch Mestreech evenement met de uitbundige gezelligheid, de schoonheid van de stad, overheerlijke vlaaien en warme vriendelijkheid.”

Historische binnenstad en wonderschoon natuurgebied

Deelnemers rennen door authentieke kleine straatjes en langs blikvangers zoals Het Vrijthof en de Maasboulevard. Ze beleven mooie natuurgebieden en de koninklijke sfeer van Maastricht. De start en finish zijn op de Markt in het centrum, waar deelnemers onder enthousiast gejuich de eindstreep bereiken.

Goed doel

Als deelnemer kun je geld doneren aan KWF Kankerbestrijding of een eigen actiepagina aanmaken om sponsors voor dit goede doel te verzamelen. Als je 500 euro of meer ophaalt, krijg je een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker-shirt.

Meer informatie en inschrijven: https://www.maastrichtsmooiste.nl. Meer informatie KWF Ren tegen kanker: https://www.maastrichtsmooiste.nl/inschrijven/ren-tegen-kanker.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Pin It on Pinterest