.

Inschrijving Alkmaar City Run by night sluit 11 mei

door 5 mei, 2022Evenementen0 Reacties

SportSport
Alkmaar City Run by Night

De inschrijving voor hét populaire hardloopevenement van Alkmaar sluit aanstaande woensdag 11 mei. De Alkmaar City Run by night kent op woensdagavond, de avond voor Hemelvaartsdag, na twee jaar afwezigheid haar achtste editie. Jaarlijks trekt dit Run & Swing evenement een grote stroom hardlopers naar het bruisende centrum van Alkmaar. Inmiddels is 90% van de beschikbare 10.000 startbewijzen al verkocht. Dit betreft zowel individuele deelnemers als teams van bedrijven, die meedoen aan de Business Run. Deelnemers kunnen kiezen uit de 5 of 10 km. Voor de jonge hardlopers is er de Rollebol Kids Run over 800 en 1.600 meter.

Sportorganisatie Le Champion maakt ieder jaar samen met alle betrokken partijen één groot hardloopspektakel van de Alkmaar City Run by night. De inwoners van de binnenstad zorgen voor slingers, lichtitems en muziekbeats. De ontelbare aanmoedigingen vanaf de horecapleinen en diverse cheering zones maken deze avond compleet. Na afloop proosten deelnemers samen met hun supporters en fans tijdens Swinging Night en genieten zij met de voetjes van de vloer van de (live) muziek.

Rollebol Kids Run

Al meer dan 600 kinderen staan op dit moment ingeschreven voor de Rollebol Kids Run op woensdagavond 25 mei. Voorafgaand is er een grote warming-up bij het podium op het Canadaplein. Daar kunnen de kinderen ook meedoen aan allerlei leuke activiteiten. Kinderen kunnen zich t/m woensdag 11 mei voorinschrijven via de website. Dan ontvangen zij een startnummer met een tijdregistratiechip en een welverdiende herinneringsmedaille. Na afloop krijgen alle kinderen een goed gevulde Qoodybag van hoofdsponsor Rollebol Kindercentra.

Op woensdagavond 25 mei is het ook nog mogelijk om de kinderen in te schrijven tijdens de na-inschrijving op het Canadaplein. Tussen 18.00 en 19.00 uur kan er ingeschreven worden voor € 6,-. Kinderen ontvangen dan een startnummer zonder naam. Het is alleen mogelijk om met pin te betalen.

Sluiting inschrijving

Inschrijven is nog mogelijk t/m woensdag 11 mei via www.alkmaarcityrun.nl. Er kunnen maximaal 10.000 deelnemers meedoen aan de 5 en 10 km.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Divers programma bij nog duurzamere Zevenheuvelenloop

Divers programma bij nog duurzamere Zevenheuvelenloop

De Stichting Zevenheuvelenloop is klaar om ruim 24.000 lopers te ontvangen bij de 37e NN Zevenheuvelenloop. Onder de lopers bevinden zich onder andere debutant en ambassadeur van de stichting Mike Foppen en de Schotse topatlete Eilish McColgan. Zij...

Inschrijving Amsterdam Marathon 2023 is geopend

Inschrijving Amsterdam Marathon 2023 is geopend

De inschrijving voor de 47e editie van de TCS Amsterdam Marathon is vanaf vandaag geopend. Op zondag 15 oktober 2023 kunnen maximaal 45.000 hardlopers meedoen aan de internationale marathon, die bekend staat om het snelle én aantrekkelijke parcours...

Pin It on Pinterest