Inschrijving Alkmaar City Run by night sluit 11 mei

door 5 mei, 2022Evenementen0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer
Alkmaar City Run by Night

De inschrijving voor hét populaire hardloopevenement van Alkmaar sluit aanstaande woensdag 11 mei. De Alkmaar City Run by night kent op woensdagavond, de avond voor Hemelvaartsdag, na twee jaar afwezigheid haar achtste editie. Jaarlijks trekt dit Run & Swing evenement een grote stroom hardlopers naar het bruisende centrum van Alkmaar. Inmiddels is 90% van de beschikbare 10.000 startbewijzen al verkocht. Dit betreft zowel individuele deelnemers als teams van bedrijven, die meedoen aan de Business Run. Deelnemers kunnen kiezen uit de 5 of 10 km. Voor de jonge hardlopers is er de Rollebol Kids Run over 800 en 1.600 meter.

Sportorganisatie Le Champion maakt ieder jaar samen met alle betrokken partijen één groot hardloopspektakel van de Alkmaar City Run by night. De inwoners van de binnenstad zorgen voor slingers, lichtitems en muziekbeats. De ontelbare aanmoedigingen vanaf de horecapleinen en diverse cheering zones maken deze avond compleet. Na afloop proosten deelnemers samen met hun supporters en fans tijdens Swinging Night en genieten zij met de voetjes van de vloer van de (live) muziek.

Rollebol Kids Run

Al meer dan 600 kinderen staan op dit moment ingeschreven voor de Rollebol Kids Run op woensdagavond 25 mei. Voorafgaand is er een grote warming-up bij het podium op het Canadaplein. Daar kunnen de kinderen ook meedoen aan allerlei leuke activiteiten. Kinderen kunnen zich t/m woensdag 11 mei voorinschrijven via de website. Dan ontvangen zij een startnummer met een tijdregistratiechip en een welverdiende herinneringsmedaille. Na afloop krijgen alle kinderen een goed gevulde Qoodybag van hoofdsponsor Rollebol Kindercentra.

Op woensdagavond 25 mei is het ook nog mogelijk om de kinderen in te schrijven tijdens de na-inschrijving op het Canadaplein. Tussen 18.00 en 19.00 uur kan er ingeschreven worden voor € 6,-. Kinderen ontvangen dan een startnummer zonder naam. Het is alleen mogelijk om met pin te betalen.

Sluiting inschrijving

Inschrijven is nog mogelijk t/m woensdag 11 mei via www.alkmaarcityrun.nl. Er kunnen maximaal 10.000 deelnemers meedoen aan de 5 en 10 km.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Tijdschema EK atletiek 2022 in München

Tijdschema EK atletiek 2022 in München

De EK atletiek vinden plaats van 15 tot en met 21 augustus. RunningPlus heeft hieronder een tijdschema van de EK Atletiek onder elkaar gezet, zo weet je precies wat wanneer is en hoef je niks te missen. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel...

ASICS lanceert mini-docu met atlete Diane van Es

ASICS lanceert mini-docu met atlete Diane van Es

De Dam tot Damloop is een van de meest iconische hardloopruns die Nederland rijk is. Speciaal voor deze wedstrijd brengt ASICS samen met Diane van Es een mini docu naar buiten. De video maakt in een slapend Amsterdam (audio)visueel wat hardlopen de...

Veel lopertjes verwacht tijdens de Mini Dam tot Damloop

Veel lopertjes verwacht tijdens de Mini Dam tot Damloop

Wil jij ook een keer de Dam tot Damloop beleven? Dat kan tijdens de Mini Dam tot Damloop, speciaal voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar. Naar verwachting staan ook dit jaar weer 3.500 enthousiaste kinderen aan de start op zondag 18 september. Er...

Pin It on Pinterest