ASICS lanceert de lichtgewicht en comfortabele GEL-CUMULUS™ 24 hardloopschoen

door 9 mei, 2022Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
ASICS GEL-CUMULUS™ 24

ASICS lanceert de GEL-CUMULUS™ 24, een veelzijdige hardloopschoen die optimaal comfort biedt voor lopers die dagelijks een lange afstand afleggen. De nieuwste schoen in de GEL-CUMULUS™ serie is voorzien van FF BLAST™-demping. Dit is een nieuwe ASICS-technologie die de schoen ongeveer 24 gram lichter¹ maakt dan zijn voorganger, terwijl iedere stap voor een gedempte landing en energieke afzet zorgt.

De nieuwe ASICS LITE™ Outsole die de nieuwe schoen bevat is sterk en licht van gewicht, wat de weerstand tegen wrijving vermindert en voor een sneller looppatroon zorgt.

Om het comfort te verbeteren, is de onderkant van de schoen voorzien van foam onder de voet en een verbeterde pasvorm bij de hiel, wat leidt tot een soepeler gevoel. In combinatie met de jacquard mesh in het bovenwerk zorgt dit voor meer ademend vermogen, waardoor de voet tijdens het hardlopen koeler blijft.

De GEL-CUMULUS™ 24 schoen heeft een vernieuwd ontwerp, waarbij het silhouet van zowel het bovenwerk als de tussenzool zijn aangepast om de schoen een levendige en strakkere look te geven.

Tomohiro Nagasue, General Manager, Performance Running Footwear, Product Development bij ASICS: “Bij ASICS begrijpen we de uitdagingen waar hardlopers iedere keer mee te maken krijgen en zijn we toegewijd om hen het hoogste niveau van prestaties en bescherming te bieden, om te helpen hun lichaam en geest te upliften. De nieuwste GEL-CUMULUS™ 24-schoen biedt hardlopers het comfort, de stabiliteit en de veelzijdigheid om zo ver te lopen als ze willen, zodat ze niet alleen het maximale uit de schoen halen, maar ook uit zichzelf. Deze schoen is de perfecte keuze voor iemand die op zoek is naar de positieve voordelen van beweging voor de geest.

Beschikbaarheid en prijs

De GEL-CUMULUS™ 24 hardloopschoen is vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar in dames- en herenmaten bij ASICS retail, online stores en gespecialiseerde hardloopwinkels. De GEL-CUMULUS™ 24 zal verkocht worden voor €140,00.

Tags: ASICS

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Brooks Running lanceert de Glycerin 21

Brooks Running lanceert de Glycerin 21

Brooks Running, expert in prestatiegerichte hardloopschoenen, lanceert vandaag de nieuwe Glycerin 21. Deze bijgewerkte versie van de succesvolle Glycerin schoen is een flexibele hardloopschoen die maximaal comfort biedt voor alledaagse lopers....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest