Podcast De Pacer met Bram Som over de magie van de mila en de killing zone

door 13 mei, 2022Podcasts0 Reacties

Select 2024Select 2024

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben zij samen met Bram Som over de middenlangeafstanden.

“Bram Som is al een decennium gestopt als prof, maar zijn nationale records op de 800 meter staan nog altijd. Terwijl zijn zoon Seb op de elfde etage van de AD-redactie Pokémons vangt, praten we over de magie van de middenlangeafstanden. Hoe train je voor een 800 meter, hoe deel je de race in, wat komt er allemaal bij kijken? En: wat is de zogenoemde killing zone? 

Hij haalt in herinnering de week terug van zijn hoogtepunt, het gewonnen EK in 2006. En hij praat over het zoeken naar balans, in fysiek en mentaal opzicht. De lessen uit zijn carrière, en dat waren er veel, nam hij daarna mee. Hij geeft tips om deze zomer sneller te worden op de kortere afstanden, legt uit waar je op moet letten voor en tijdens intervaltrainingen en stipt het belang aan van het kunnen lopen en vertrouwen op het gevoel”

Veel luisterplezier!

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Podcast De Pacer: De grote Marathon nabeschouwing

Podcast De Pacer: De grote Marathon nabeschouwing

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer praten zij een dag na de Marathon van Rotterdam over deze dag! The day after. Zoveel verhalen,...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!