Urban Trail Den Haag dwars door binnenstad Hofstad

door 17 mei, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Urban Trail Den Haag

Op zondag 3 juli 2022 gaat de vijfde editie KLM Urban Trail Den Haag van start. Het parcours leidt deelnemers door Haagse iconische gebouwen en bezienswaardigheden die bij uitzondering rennend bezocht kunnen worden. Lopers vanaf 12 jaar kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 km en ontvangen een speciaal ontworpen medaille.

“Deze zomerse editie is het parcours extra mooi. Het omvat een speelse combinatie van historie en urban. We laten de pracht van de Hofstad zien,” vertelt Joris van Veen van organisator Golazo Nederland. “Dit type parcours wordt door deelnemers met plezier gelopen. Meestal met vrienden en collega’s. Een nieuwe trend is dat hele families meedoen.”

Den Haag op z’n mooist

Centraal staat het ontdekken van de historische binnenstad, paleistuinen, grachten, straatjes en gezellige pleinen van Den Haag. Bekende locaties zoals Het Paard, Regentenkamer Hofje van Nieuwkoop, Huis van het Boek en Sociëteit de Vereeniging doen mee. De start ligt aan De Hofvijver en de finish is aan de Lange Voorhout vlak voor Hotel Des Indes.

KLM Urban Trail Series

De KLM Urban Trail Series is een populair hardloopconcept in Nederland waarbij je de stad op een sportieve en unieke manier ontdekt. In 2022 wordt de KLM Urban Trail Series in 12 steden georganiseerd. Hardlopers maken gedurende 5 of 10 kilometer kennis met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Edities in Utrecht, Breda en Groningen zijn dit jaar al gehouden.

Inschrijven kan via https://www.denhaagurbantrail.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Enschede Mazars halve marathon inmiddels uitverkocht

Enschede Mazars halve marathon inmiddels uitverkocht

Met nog zo’n anderhalve week te gaan voordat op zondag 21 april Enschede Marathon van start gaat, kan de organisatie nu al spreken van een recordaantal inschrijvingen. Per vandaag is de Mazars halve marathon zelfs uitverkocht. “En voor de andere...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest