Urban Trail Den Haag dwars door binnenstad Hofstad

door 17 mei, 2022Evenementen0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer
Urban Trail Den Haag

Op zondag 3 juli 2022 gaat de vijfde editie KLM Urban Trail Den Haag van start. Het parcours leidt deelnemers door Haagse iconische gebouwen en bezienswaardigheden die bij uitzondering rennend bezocht kunnen worden. Lopers vanaf 12 jaar kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 km en ontvangen een speciaal ontworpen medaille.

“Deze zomerse editie is het parcours extra mooi. Het omvat een speelse combinatie van historie en urban. We laten de pracht van de Hofstad zien,” vertelt Joris van Veen van organisator Golazo Nederland. “Dit type parcours wordt door deelnemers met plezier gelopen. Meestal met vrienden en collega’s. Een nieuwe trend is dat hele families meedoen.”

Den Haag op z’n mooist

Centraal staat het ontdekken van de historische binnenstad, paleistuinen, grachten, straatjes en gezellige pleinen van Den Haag. Bekende locaties zoals Het Paard, Regentenkamer Hofje van Nieuwkoop, Huis van het Boek en Sociëteit de Vereeniging doen mee. De start ligt aan De Hofvijver en de finish is aan de Lange Voorhout vlak voor Hotel Des Indes.

KLM Urban Trail Series

De KLM Urban Trail Series is een populair hardloopconcept in Nederland waarbij je de stad op een sportieve en unieke manier ontdekt. In 2022 wordt de KLM Urban Trail Series in 12 steden georganiseerd. Hardlopers maken gedurende 5 of 10 kilometer kennis met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Edities in Utrecht, Breda en Groningen zijn dit jaar al gehouden.

Inschrijven kan via https://www.denhaagurbantrail.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Jubileumeditie Urban Trail Den Haag vol verrassingen

Jubileumeditie Urban Trail Den Haag vol verrassingen

Aanstaande zondag 3 juli vindt de vijfde editie van de KLM Urban Trail Den Haag plaats. Deze jubileumeditie belooft een feest te worden met mooie hotspots, waaronder de Grote Kerk en Pathé Buitenhof. “Het blijft gaaf om al die enthousiaste lopers...

Pin It on Pinterest