Urban Trail Den Haag dwars door binnenstad Hofstad

door 17 mei, 2022Evenementen0 Reacties

Urban Trail Den Haag

Op zondag 3 juli 2022 gaat de vijfde editie KLM Urban Trail Den Haag van start. Het parcours leidt deelnemers door Haagse iconische gebouwen en bezienswaardigheden die bij uitzondering rennend bezocht kunnen worden. Lopers vanaf 12 jaar kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 km en ontvangen een speciaal ontworpen medaille.

“Deze zomerse editie is het parcours extra mooi. Het omvat een speelse combinatie van historie en urban. We laten de pracht van de Hofstad zien,” vertelt Joris van Veen van organisator Golazo Nederland. “Dit type parcours wordt door deelnemers met plezier gelopen. Meestal met vrienden en collega’s. Een nieuwe trend is dat hele families meedoen.”

Den Haag op z’n mooist

Centraal staat het ontdekken van de historische binnenstad, paleistuinen, grachten, straatjes en gezellige pleinen van Den Haag. Bekende locaties zoals Het Paard, Regentenkamer Hofje van Nieuwkoop, Huis van het Boek en Sociëteit de Vereeniging doen mee. De start ligt aan De Hofvijver en de finish is aan de Lange Voorhout vlak voor Hotel Des Indes.

KLM Urban Trail Series

De KLM Urban Trail Series is een populair hardloopconcept in Nederland waarbij je de stad op een sportieve en unieke manier ontdekt. In 2022 wordt de KLM Urban Trail Series in 12 steden georganiseerd. Hardlopers maken gedurende 5 of 10 kilometer kennis met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Edities in Utrecht, Breda en Groningen zijn dit jaar al gehouden.

Inschrijven kan via https://www.denhaagurbantrail.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

De belangstelling voor de NN Egmond Halve Marathon, op zondag 14 januari, is dit jaar enorm groot. Ruim een maand voor de start van de 49e editie zijn alle 13.500 startbewijzen voor de halve marathon vergeven. Niet eerder werd de deelnemerslimiet,...

Pin It on Pinterest