Nieuwe ontdekkingsreis door Amsterdam-West bij Urban Trail Amsterdam

door 18 mei, 2022Evenementen0 Reacties

Runningdirect.nl
Urban Trail Amsterdam
Foto: Luka de Kruijf

Op zondag 10 juli 2022 kunnen sportievelingen hardlopend bijzondere gebouwen in Amsterdam verkennen. Tijdens de vierde editie van KLM Urban Trail Amsterdam lopen deelnemers dwars door Amsterdam-West. In deze opkomende wijk, waar elke week nieuwe bars, restaurants en cultuurgelegenheden openen, is er voor deelnemers onderweg veel moois te zien. Iedereen vanaf twaalf jaar kan meedoen aan het vernieuwde parcours van ongeveer 5 of 10 km.

Rauw Amsterdams

Rondrennen door de GVB Garage West of in je hardloopshirt sprinten langs de grote potten augurken in de fabriek van de Amsterdamse Tafelzuren Kesbeke. Dat kan normaal gesproken niet, maar op zondag 10 juli is het allemaal mogelijk.
“Naast deze twee gebouwen voegen we stap voor stap meer locaties toe aan het parcours”, vertelt Mandy Doeser van organisator Golazo Nederland. “Dit type parcours wordt door deelnemers zeer positief ervaren. Het heeft een Amsterdams rauw industrieel karakter met een mix van natuur en cultuur.”

Nieuwe verrassende locaties worden binnenkort bekend gemaakt. Verschillende artiesten vermaken op de route toeschouwers en deelnemers met muziek. Na de finish worden de deelnemers beloond met een speciaal ontworpen medaille.

KLM Urban Trail Series

In 2022 wordt de KLM Urban Trail Series in 12 steden georganiseerd. Hardlopers maken gedurende 5 of 10 kilometer kennis met de verborgen plekken van een stad. De aandacht ligt op een gezonde en plezierige manier de wereld om je heen ontdekken. Edities in Utrecht, Breda en Groningen zijn dit jaar al gehouden.

Inschrijven is mogelijk via www.amsterdamurbantrail.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Inschrijving geopend voor 43ste editie Marathon Rotterdam

ASICS nieuwe hoofdsponsor van Marathon Rotterdam

ASICS is vanaf 2024 een trotse hoofdsponsor van de befaamde NN Marathon Rotterdam. Het sportmerk is hiervoor een driejarige verbintenis aangegaan met organisator Golazo. De NN Marathon Rotterdam is een internationale wedstrijd die naast topatleten...

Pin It on Pinterest