Nieuwe ontdekkingsreis door Amsterdam-West bij Urban Trail Amsterdam

door 18 mei, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Urban Trail Amsterdam
Foto: Luka de Kruijf

Op zondag 10 juli 2022 kunnen sportievelingen hardlopend bijzondere gebouwen in Amsterdam verkennen. Tijdens de vierde editie van KLM Urban Trail Amsterdam lopen deelnemers dwars door Amsterdam-West. In deze opkomende wijk, waar elke week nieuwe bars, restaurants en cultuurgelegenheden openen, is er voor deelnemers onderweg veel moois te zien. Iedereen vanaf twaalf jaar kan meedoen aan het vernieuwde parcours van ongeveer 5 of 10 km.

Rauw Amsterdams

Rondrennen door de GVB Garage West of in je hardloopshirt sprinten langs de grote potten augurken in de fabriek van de Amsterdamse Tafelzuren Kesbeke. Dat kan normaal gesproken niet, maar op zondag 10 juli is het allemaal mogelijk.
“Naast deze twee gebouwen voegen we stap voor stap meer locaties toe aan het parcours”, vertelt Mandy Doeser van organisator Golazo Nederland. “Dit type parcours wordt door deelnemers zeer positief ervaren. Het heeft een Amsterdams rauw industrieel karakter met een mix van natuur en cultuur.”

Nieuwe verrassende locaties worden binnenkort bekend gemaakt. Verschillende artiesten vermaken op de route toeschouwers en deelnemers met muziek. Na de finish worden de deelnemers beloond met een speciaal ontworpen medaille.

KLM Urban Trail Series

In 2022 wordt de KLM Urban Trail Series in 12 steden georganiseerd. Hardlopers maken gedurende 5 of 10 kilometer kennis met de verborgen plekken van een stad. De aandacht ligt op een gezonde en plezierige manier de wereld om je heen ontdekken. Edities in Utrecht, Breda en Groningen zijn dit jaar al gehouden.

Inschrijven is mogelijk via www.amsterdamurbantrail.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Tijdschema WK Indoor Atletiek 2024 Glasgow

Tijdschema WK Indoor Atletiek 2024 Glasgow

De WK Indoor Atletiek vinden plaats van vrijdag 1 tot en met zondag 3 maart 2024 in Schotland (Glasgow). RunningPlus heeft hieronder een tijdschema van de WK Indoor Atletiek onder elkaar gezet, zo weet je precies wat wanneer is en hoef je niks te...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest