Podcast Mijn eerste marathon begeleidt je naar 16 oktober

door 30 mei, 2022Podcasts0 Reacties

Select 2024Select 2024
Amsterdam Marathon

Le Champion (organisatie TCS Amsterdam Marathon) en Mizuno starten met de podcast Mijn eerste marathon. Speciaal voor hardlopers die gaan trainen voor de meest onvergetelijke 42,195 km van hun leven: je eerste marathon. Hardlooptrainster Florence Damen geeft advies en bespreekt de voortgang en ervaringen met een aantal van deze runners vol ambitie.

In de podcast word je als recreatieve hardloper vijf maanden lang meegenomen tot aan de start van de TCS Amsterdam Marathon op 16 oktober. Of desgewenst de halve marathon. Elke twee weken komen er een thema’s aan bod als: hoe kom je aan een goed schema, wat moet je eten tijdens een training en een wedstrijd? Hoe vind je de juiste schoenen? Hoe verbeter je je snelheid en looptechniek? Wat is het belang van lopen op hartslag?

Julia, Nick, Florence en Altan

In de eerste aflevering maak je kennis met Julia (25, net begonnen met werken) en Nick (34, bijna vader). Beiden willen op 16 oktober in Amsterdam hun eerste marathon lopen. Tweewekelijks komen ze bijeen, samen met coach Florence, om hun voortgang en (beginners)vragen te bespreken. Altan Erdogan, hoofdredacteur van AT5, is gespreksleider.

Trainen voor een marathon vereist ook dat je veel rust. Dat is het ideale moment om te luisteren naar de podcast Mijn eerste marathon. En te visualiseren dat je met een euforisch gevoel over de finish komt in de magische sfeer van het Olympisch Stadion. Mizuno & Le Champion vinden het belangrijk om nieuwe deelnemers aan de TCS Amsterdam Marathon te inspireren en enthousiasmeren. Dit is de eerste podcast die zich richt op deze groep hardlopers en gaat zeker bijdragen aan een goede voorbereiding.

Informatie

De podcast Mijn eerste marathon vind je op Spotify, Apple podcast en Podimo. De productie is in handen van productiemaatschappij The Next Episode. De TCS Amsterdam Marathon vindt dit jaar plaats op 16 oktober. Schrijf je nu alvast in op: www.tcsamsterdammarathon.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Podcast De Pacer: De grote Marathon nabeschouwing

Podcast De Pacer: De grote Marathon nabeschouwing

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer praten zij een dag na de Marathon van Rotterdam over deze dag! The day after. Zoveel verhalen,...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!