BUFF Coolnet UV+ heeft veel plussen

door 10 jun, 2022Kleding, Kleding en schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
BUFF Coolnet UV+

Heb je behoefte aan zonbescherming, verkoeling, een insectenvrije wandeling of reflectie als het donker wordt? Dan heeft BUFF de ideale Coolnet UV+ voor jou. De multifunctionele sjaal biedt factor 50 zonbescherming voor hardlopers, fietsers, wandelaars, kampeerders, vissers en motorrijders. Hij is verkrijgbaar in diverse varianten.

BUFF Coolnet UV+ heeft nog veel meer plussen. Hij biedt een verkoelend effect dankzij HeiQ Cooling Technologie en de Polygiene Odor Control zorgt dat hij lekker fris blijft. Het accessoire is gemaakt van 2 gerecyclede plastic flessen, heeft 4-way ultra stretch en is 100% naadloos zodat hij altijd heerlijk zit.

Aanbevolen door The Skin Cancer Foundation

Coolnet UV+ wordt aanbevolen door The Skin Cancer Foundation. De nekwarmer is ontworpen om je te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon: zo kun je meer buiten zijn voor je favoriete activiteit.

Dankzij de gepatenteerde HeiQ Smart Temp-technologie heeft de ademende stof een heerlijk verkoelend effect. De Coolnet UV+ kan tot wel 2,5°C kouder worden dan je eigen lichaamstemperatuur. Stijgt je lichaamstemperatuur dan wordt het verkoelende effect van de stof geactiveerd door slim gebruik te maken van de verdamping van je zweet. Zo helpt de Coolnet UV+ je het hoofd koel te houden, ongeacht je inspanning.

Coolnet UV+ Insect Shield en Coolnet UV+ Reflective

Er is ook een Coolnet UV+ Insect Shield die zorgt dat je geen last meer hebt van vervelende insecten tijdens je wandeling of fietstocht. Ben je vaak buiten als het donker is, draag dan een Coolnet UV+ Reflective. Met de opvallende, 360° graden reflecterende details ben je goed zichtbaar in het donker.

Draag meer en was minder: elke sjaal krijgt een geurverminderende Polygiene-behandeling. Biostatic Stays Fresh-technologie stopt de groei van geurveroorzakende bacteriën waardoor de stof langer fris en hygiënisch blijft. Het accessoire kan worden gedragen als haarband, piratenmuts, masker, sjaal, polsband, muts, nekwarmer en balaclava.

Meer dan 33 miljoen plastic flessen bespaard

Milieu en duurzaamheid spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van BUFF®-producten. Het merk verwerkt zoveel mogelijk ecologische en duurzame materialen om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

De Coolnet UV+ is gemaakt van 95% gerecyclede stof, gemaakt uit plastic flessen. De plastic flessen worden gereinigd, in stukjes gemalen en vervolgens omgesmolten tot kleine plastic bolletjes. Deze bolletjes worden omgezet in gerecycled garen, waar vervolgens de stof van jouw BUFF van wordt gemaakt. Door over te stappen op dit garen, heeft BUFF inmiddels meer dan 33 miljoen plastic flessen bespaard op oceanen en stortplaatsen.

De Coolnet UV+ wordt in de eigen BUFF fabriek in Spanje geproduceerd. Deze fabriek is voorzien van 1060 solar panels die 30% van de benodigde energie leveren. Het resterende deel wordt verkregen van SOM ENERGIA, een Spaanse groene energie leverancier.

Informatie en prijs

BUFF® Coolnet UV+ is verkrijgbaar bij de betere outdoor- en sportwinkels en via webshops. Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl. Consumentenadviesprijs vanaf € 18,95.   

Tags: BUFF

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!