Inschrijving 4 Mijl van Groningen geopend

door 2 mei, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
4 Mijl van Groningen

Vandaag, dinsdag 2 mei, werden om 12:00 uur de inschrijvingen voor de 36e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen geopend in het kantoor van Menzis. Het grootste loopfeest van Noord-Nederland vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2023. Voor het eerst in 36 jaar wordt er een nieuwe afstand toegevoegd aan het programma: de Mini 4 Mijl.

De Menzis 4 Mijl van Groningen is, met meer dan 20.000 deelnemers op zondag en 3.000 deelnemers op zaterdagavond, hét grootste loopfeest van Noord-Nederland. Het tweede weekend van oktober zal afgetrapt worden met de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra op zaterdag 7 oktober waarna de Mini 4 Mijl en de Menzis 4 Mijl van Groningen onderdeel zijn van het programma op zondag. Inschrijving voor de Menzis 4 Mijl van Groningen en de 4Mijl4You powered by GasTerra is vanaf vandaag mogelijk. 

Samen leefkracht versterken

Bewegen is niet alleen leuk, het is gezond en het versterkt ieders leefkracht. Daarom is Menzis partner van de 4 Mijl. Samen zorgen we ervoor dat inwoners uit de regio op een makkelijke manier meer kunnen bewegen en in contact komen met elkaar. 

Mini 4 Mijl

Voor de allerkleinste hardlopers is er dit jaar een nieuwe afstand: de Mini 4 Mijl van Groningen. Voor alle kinderen tussen 4 en 11 jaar die heel graag willen mee doen is er nu een speciale afstand waaraan zij mee kunnen doen. Op zondag 8 oktober om 12.00 uur zal het startschot klinken op het Hereplein waarna de kinderen door de Herestraat naar de Vismarkt lopen. Hier wacht hen een feestelijke finish met enthousiaste supporters langs de kant én natuurlijk een speciale en unieke medaille. 

Ren voor het Jeugdfonds

Dit jaar kan iedereen meedoen aan de Charity Run ten behoeve van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen. Als je vóór 11 september 2023 een bedrag van €300,- of meer ophaalt, ontvang je een startbewijs en het speciale Jeugdfonds-shirt. Je ontvangt hiervoor na 11 september een aparte link om je gratis in te schrijven. Met gemiddeld bedrag van €300,- kan één kind een jaar lang gratis lid worden voor een sport- en cultuurclub. Het Jeugdfonds betaalt namelijk het lidmaatschap van de sport- of cultuurclub voor kinderen en jongeren die opgroeien in gezinnen met weinig geld of geldzorgen. Ook wordt hierin voorzien in de benodigde kleding of attributen. 

SamenGezond

SamenGezond is het online gezondheidsprogramma van Menzis, voor iedereen. Jong en oud, ziek en gezond, verzekerd en niet-verzekerd bij Menzis. De handige app laat je op een leuke manier elke dag bewegen en helpt je om je voor te bereiden op de Menzis 4 Mijl van Groningen. Kijk voor meer info op samengezond.nl.

Inschrijven kan op www.4mijl.nl/inschrijven.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Enschede Mazars halve marathon inmiddels uitverkocht

Enschede Mazars halve marathon inmiddels uitverkocht

Met nog zo’n anderhalve week te gaan voordat op zondag 21 april Enschede Marathon van start gaat, kan de organisatie nu al spreken van een recordaantal inschrijvingen. Per vandaag is de Mazars halve marathon zelfs uitverkocht. “En voor de andere...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest