Brooks Running en Chiquita bananen slaan handen ineen

door 17 jun, 2022Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer
Brooks en Chiquita

Bananen zijn voor veel hardlopers de brandstof waardoor ze beter presteren. Om de beste prestatie neer te zetten heb je echter niet alleen een goede voeding, maar ook de juiste schoenen nodig. Daarom slaan Brooks Running en Chiquita de handen ineen om ervoor te zorgen dat hardlopers optimaal kunnen rennen of joggen. Consumenten kunnen de komende zes weken kans maken op één van 65 paren Brooks Running Schoenen of één van 200 andere prijzen: ‘Pak die banaan en gáán!’

Naast de winst van de Brooks Running schoenen, krijgen de gelukkige winnaars ook schoenadvies op maat bij één van de deelnemende hardloopwinkels. Mensen met een wincode kunnen hier terecht voor een compleet advies op maat en daardoor de deur uitrennen met een perfect passend paar Brooks schoenen. Zo weet men zeker dat de nieuwe hardloopschoenen bij zijn of haar looptechniek passen.

Twee verschillende werelden, maar een perfecte fit

Jamie Bacon van Brooks Running over de samenwerking: “Een samenwerking tussen Chiquita en Brooks Running lijkt misschien niet de meest voor de hand liggende, maar beide merken werken naar hetzelfde doel. Zowel Brooks als Chiquita willen consumenten motiveren om te streven naar een gezonde en actieve levensstijl. Wij zijn heel enthousiast over deze relevante samenwerking. Bananen zijn voor veel hardlopers een instant powerfood. Mede dankzij het grote bereik van Chiquita in de supermarkten, kunnen nu nog meer mensen kennis maken met Brooks Running.”

Peter Bolijn van Chiquita voegt toe: “Chiquita is bananas about running, zeggen we vaak. We zien running als een laagdrempelige manier om een gezonde levensstijl na te streven. Chiquita bananen passen perfect binnen een gezonde levensstijl en zijn bovendien de ideale sportsnack voor hardlopers. Ons partnership met Brooks is een gevolg van een gedeelde passie voor gezondheid en hardlopen.’’

Online actiepagina

Meedoen is eenvoudig: mensen kunnen via zich via de speciale online actiepagina van Chiquita aanmelden om kans te maken op één van de 65 paren Brooks Running Schoenen of één van de 100 t-shirts of 100 buffs*. De actie loopt van 1 juni t/m 15 juli 2022.

*Kijk voor de actievoorwaarden op chiquita.nl/banaanengaan.

Tags: Brooks

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Pin It on Pinterest