De Dam tot Dam Businessloop: het hardloopfeest voor werkgevers én werknemers

door 26 jun, 2022Evenementen0 Reacties

Runningdirect.nl
Dam tot Dam Businessloop

Op zondag 18 september klinkt het startschot van de 36e editie van de Dam tot Damloop. Op deze derde zondag in september leggen jaarlijks 46.000 lopers het parcours van 10 Engelse Mijl (16,1 km) af tussen Amsterdam en Zaandam. Onder hen ruim 25.000 lopers die samen met collega’s, relaties of klanten deelnemen aan de Dam tot Dam Businessloop, allemaal in hetzelfde bedrijfsshirt. Al jaren de grootste businessloop ter wereld en hét hardloopfeest dat je niet wilt missen! Daarnaast levert het ook nog eens gezondere collega’s, minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit op.

Deelnemen aan de Dam tot Dam Businessloop is absoluut een unieke ervaring. Het is niet voor niks dat iedere hardloopliefhebber dit loopspektakel wil meemaken. Ook heeft het voordelen voor werkgevers én werknemers. Een gezonde kantine, samen sporten en uitdagingen aangaan hebben een positief effect op de werkprestaties. Sporten vergroot bovendien de sociale cohesie. Als veel collega’s sporten, ligt de drempel lager om aan te sluiten. Ook is strijden goed voor de sociale cohesie, een interessant neveneffect is het wegvallen van de hiërarchie. De jongen uit de postkamer loopt samen met de directeur, en waarschijnlijk verslaat hij hem ook nog in de eindsprint.

Het Dam tot Dam Park: the place to be!

Het Dam tot Dam Park is dé centrale plaats waar businessteams een eigen (corporate) hotspot kunnen creëren voor personeel, klanten en/of relaties. Het is de plek om elkaar voor de start te ontmoeten en na afloop onder het genot van een hapje en een drankje te proosten op de geleverde sportprestaties. Het Dam tot Dam Park is als festivalterrein ingericht waardoor de gehele dag (live) muziek te horen is. Op zondag vindt ook de prijsuitreiking van de businessloop plaats in het Dam tot Dam Park.

Inschrijven

Meedoen aan de Dam tot Dam Businessloop geeft vele voordelen. Bij afname van het businesspakket is alles van start tot finish goed geregeld. Alle bedrijven starten vanuit een gunstige startpositie, grotendeels in de ochtend vlak achter de wedstrijdlopers, exclusieve toegang tot de businessfaciliteiten in het Dam tot Dam Park, tien startnummers inclusief de bedrijfsnaam, een teamfoto voor de start als leuke herinnering en nog vele andere extra’s. Inschrijven kan op damloop.nl.

Dam tot Dam Weekend

Tijdens het Dam tot Dam Weekend kunnen collega’s of werknemers, naast hardlopen, ook wandelen en/of fietsen. Sportorganisatie Le Champion organiseert in hetzelfde weekend namelijk ook de Dam tot Dam Wandeltocht met 15.000 wandelaars en de Dam tot Dam FietsClassic met 6.000 fietsers. Het Dam tot Dam Weekend is met 83.000 sporters het grootste sportieve weekend van Nederland.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Inschrijving geopend voor 43ste editie Marathon Rotterdam

ASICS nieuwe hoofdsponsor van Marathon Rotterdam

ASICS is vanaf 2024 een trotse hoofdsponsor van de befaamde NN Marathon Rotterdam. Het sportmerk is hiervoor een driejarige verbintenis aangegaan met organisator Golazo. De NN Marathon Rotterdam is een internationale wedstrijd die naast topatleten...

Pin It on Pinterest