De Dam tot Dam Businessloop: het hardloopfeest voor werkgevers én werknemers

door 26 jun, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Dam tot Dam Businessloop

Op zondag 18 september klinkt het startschot van de 36e editie van de Dam tot Damloop. Op deze derde zondag in september leggen jaarlijks 46.000 lopers het parcours van 10 Engelse Mijl (16,1 km) af tussen Amsterdam en Zaandam. Onder hen ruim 25.000 lopers die samen met collega’s, relaties of klanten deelnemen aan de Dam tot Dam Businessloop, allemaal in hetzelfde bedrijfsshirt. Al jaren de grootste businessloop ter wereld en hét hardloopfeest dat je niet wilt missen! Daarnaast levert het ook nog eens gezondere collega’s, minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit op.

Deelnemen aan de Dam tot Dam Businessloop is absoluut een unieke ervaring. Het is niet voor niks dat iedere hardloopliefhebber dit loopspektakel wil meemaken. Ook heeft het voordelen voor werkgevers én werknemers. Een gezonde kantine, samen sporten en uitdagingen aangaan hebben een positief effect op de werkprestaties. Sporten vergroot bovendien de sociale cohesie. Als veel collega’s sporten, ligt de drempel lager om aan te sluiten. Ook is strijden goed voor de sociale cohesie, een interessant neveneffect is het wegvallen van de hiërarchie. De jongen uit de postkamer loopt samen met de directeur, en waarschijnlijk verslaat hij hem ook nog in de eindsprint.

Het Dam tot Dam Park: the place to be!

Het Dam tot Dam Park is dé centrale plaats waar businessteams een eigen (corporate) hotspot kunnen creëren voor personeel, klanten en/of relaties. Het is de plek om elkaar voor de start te ontmoeten en na afloop onder het genot van een hapje en een drankje te proosten op de geleverde sportprestaties. Het Dam tot Dam Park is als festivalterrein ingericht waardoor de gehele dag (live) muziek te horen is. Op zondag vindt ook de prijsuitreiking van de businessloop plaats in het Dam tot Dam Park.

Inschrijven

Meedoen aan de Dam tot Dam Businessloop geeft vele voordelen. Bij afname van het businesspakket is alles van start tot finish goed geregeld. Alle bedrijven starten vanuit een gunstige startpositie, grotendeels in de ochtend vlak achter de wedstrijdlopers, exclusieve toegang tot de businessfaciliteiten in het Dam tot Dam Park, tien startnummers inclusief de bedrijfsnaam, een teamfoto voor de start als leuke herinnering en nog vele andere extra’s. Inschrijven kan op damloop.nl.

Dam tot Dam Weekend

Tijdens het Dam tot Dam Weekend kunnen collega’s of werknemers, naast hardlopen, ook wandelen en/of fietsen. Sportorganisatie Le Champion organiseert in hetzelfde weekend namelijk ook de Dam tot Dam Wandeltocht met 15.000 wandelaars en de Dam tot Dam FietsClassic met 6.000 fietsers. Het Dam tot Dam Weekend is met 83.000 sporters het grootste sportieve weekend van Nederland.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

De inschrijvingen voor de 35e editie van de CZ Tilburg Ten Miles, het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant, zijn officieel geopend! Dit sportieve evenement vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september. Het belooft weer een weekend vol...

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Op zondag 9 juni keert het gezelligste hardloopevenement van Maastricht weer terug naar de Van Hasseltkade en de Markt. Dit jaar met een vernieuwd parcours op de 10 Engelse Mijl waarbij deelnemers écht het mooiste van Maastricht ontdekken. Parcours...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!