.

Win een startbewijs voor de Amsterdam Marathon en train met Mizuno voor deze marathon

door 26 jun, 2022Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport
Amsterdam Marathon

Mizuno is dit jaar voor de 23ste keer hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon, een van de grootste hardloopevenementen van Europa. De marathon vindt dit jaar plaats op 16 oktober. Je hebt dus nog volop tijd om een doel te stellen en te gaan trainen. Liefst natuurlijk in het officiële Mizuno Raceshirt van TCS Amsterdam Marathon 2022.

Win een startbewijs voor de TCS Amsterdam Marathon, inclusief Official Mizuno Raceshirt en hardloopschoenen

Maak nu kans op een startbewijs voor de TCS Amsterdam Marathon, inclusief Official Mizuno Raceshirt en hardloopschoenen. Voor dit functionele, ademende shirt heeft Mizuno haar inspiratie gehaald uit de stad Amsterdam. De plattegrond van Amsterdam en haar grachten zijn subtiel verwerkt in het design om Amsterdam ultiem te benadrukken. Het verloop in het shirt met diverse kleuren benadrukt de diversiteit van alle deelnemers.

Hoe kan je winnen?

Het enige wat je hoeft te doen is naar onze Instagram pagina te gaan, onze pagina volgen en onder het bericht aangeven waarom jij dit zo graag zou willen winnen! Onze story delen is natuurlijk ook top!! Meedoen kan tot en met zondag 3 juli en de winnaar krijgt op maandag 4 juli bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Zorg dat je de juiste schoenen draagt tijdens de marathon

Welke hardloopschoen kies je voor jouw afstand in Amsterdam? Deze keuze is afhankelijk van vele factoren. Wat voor type loper ben je? Op welke ondergrond loop je het liefst? Welke demping vind je prettig? Mizuno heeft voor elk type loper de juiste schoen. Laat je daarom in de winkel goed adviseren of kijk op www.mizuno.com zodat je de juiste keuze kunt maken.

Want elke run is anders. De wereld is jouw atletiekbaan of je nu rent door polders, bossen, over strand of door drukke straten in de stad. Het verbreedt je horizon, waar je ook bent en waar je ook gaat. Een run geeft niet om leeftijd, talent of techniek. Hardlopen, daar gaat het om. Voor jezelf en samen met alle hardlopers in de wereld. Mizuno is er voor iedereen. For Every Run.

Informatie

De TCS Amsterdam Marathon vindt dit jaar plaats op 16 oktober. Ga voor informatie naar www.tcsamsterdammarathon.nl en www.mizuno.com.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest