Win een startbewijs voor de Amsterdam Marathon en train met Mizuno voor deze marathon

door 26 jun, 2022Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl
Amsterdam Marathon

Mizuno is dit jaar voor de 23ste keer hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon, een van de grootste hardloopevenementen van Europa. De marathon vindt dit jaar plaats op 16 oktober. Je hebt dus nog volop tijd om een doel te stellen en te gaan trainen. Liefst natuurlijk in het officiële Mizuno Raceshirt van TCS Amsterdam Marathon 2022.

Win een startbewijs voor de TCS Amsterdam Marathon, inclusief Official Mizuno Raceshirt en hardloopschoenen

Maak nu kans op een startbewijs voor de TCS Amsterdam Marathon, inclusief Official Mizuno Raceshirt en hardloopschoenen. Voor dit functionele, ademende shirt heeft Mizuno haar inspiratie gehaald uit de stad Amsterdam. De plattegrond van Amsterdam en haar grachten zijn subtiel verwerkt in het design om Amsterdam ultiem te benadrukken. Het verloop in het shirt met diverse kleuren benadrukt de diversiteit van alle deelnemers.

Hoe kan je winnen?

Het enige wat je hoeft te doen is naar onze Instagram pagina te gaan, onze pagina volgen en onder het bericht aangeven waarom jij dit zo graag zou willen winnen! Onze story delen is natuurlijk ook top!! Meedoen kan tot en met zondag 3 juli en de winnaar krijgt op maandag 4 juli bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Zorg dat je de juiste schoenen draagt tijdens de marathon

Welke hardloopschoen kies je voor jouw afstand in Amsterdam? Deze keuze is afhankelijk van vele factoren. Wat voor type loper ben je? Op welke ondergrond loop je het liefst? Welke demping vind je prettig? Mizuno heeft voor elk type loper de juiste schoen. Laat je daarom in de winkel goed adviseren of kijk op www.mizuno.com zodat je de juiste keuze kunt maken.

Want elke run is anders. De wereld is jouw atletiekbaan of je nu rent door polders, bossen, over strand of door drukke straten in de stad. Het verbreedt je horizon, waar je ook bent en waar je ook gaat. Een run geeft niet om leeftijd, talent of techniek. Hardlopen, daar gaat het om. Voor jezelf en samen met alle hardlopers in de wereld. Mizuno is er voor iedereen. For Every Run.

Informatie

De TCS Amsterdam Marathon vindt dit jaar plaats op 16 oktober. Ga voor informatie naar www.tcsamsterdammarathon.nl en www.mizuno.com.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Aanstaande zondag vindt de 37e editie van de Dam tot Damloop plaats. In het Inntel Hotels Amsterdam Zaandam blikte organisator Le Champion samen met de kanshebbers vooruit op de 10 Engelse Mijl wedstrijd. De Keniaan Geoffry Kipchumba zoekt zondag...

Pin It on Pinterest