Urban Trail toont verrassend Den Bosch

door 2 jul, 2022Evenementen0 Reacties

Runningdirect.nl
Urban Trail Den Bosch

Op zondag 11 september vindt de derde editie van de KLM Urban Trail Den Bosch plaats. De KLM Urban Trails Series biedt lopers op een toegankelijke manier een uniek inkijkje in Nederlandse steden, waaronder Den Bosch. De inschrijving voor de KLM Urban Trail Den Bosch is vandaag geopend.

Met de boot door de Binnedieze, een bezoekje aan de Sint-Janskathedraal en daarna een Bossche Bol bij bakkerij De Groot. Het typische dagje Den Bosch kennen we allemaal. Dat kan spannender, actiever en leuker met de KLM Urban Trail Den Bosch.

Verrassend Den Bosch

Anders dan bij de meeste loopevents, kom je tijdens de KLM Urban Trails op plekken waar je normaal gesproken niet zomaar komt. “Dat is het gave aan dit concept. Deelnemers lopen dwars door bijzondere en iconische gebouwen en leren de stad zo op een hele andere manier kennen. Dat is leuk voor zowel mensen die de stad al kennen, als mensen die een uniek dagje Den Bosch willen ervaren”, zegt Joris van Veen van organisator Golazo.

Een aantal locaties van de KLM Urban Tral Den Bosch zijn al bekend. Zo kruist de route dit jaar onder meer Podium Azijnfabriek en het Theater aan de Parade. “De rest van de locaties blijven nog even geheim. In aanloop naar het evenement onthullen we steeds meer mooie locaties.”

Bijzondere editie

De derde editie van de KLM Urban Trail Den Bosch is er niet zomaar een. “Wat deze editie extra leuk maakt is dat de routes niet alleen door de binnenstad komen, maar ook over de Tramkade gaan. Deze culturele hotspot mag niet ontbreken bij een ontdekkingstocht door Den Bosch.

Toegankelijk

De KLM Urban Trail Den Bosch is een toegankelijke run van ongeveer 5 of 10 kilometer waarbij plezier op de eerste plaats staat. Sportievelingen ontdekken op een leuke manier de stad en lopen daarbij dwars door iconische en bijzondere gebouwen. Onderweg is er voldoende tijd voor een toffe foto of een mooie selfie.

“Wij willen laten zien hoe leuk het is om te bewegen. Niet iedereen kan of wil een

marathon lopen, maar een bijzondere loop, zoals de KLM Urban Trail, is wel geschikt voor een grote groep mensen. Het is een hele leuke en gezellige manier van bewegen.”

De start en finish zijn op de Markt in Den Bosch. Hier ontvangen deelnemers na afloop ook een unieke medaille en een welverdiend ontbijt.

Inschrijven

Inschrijven is vanaf vandaag mogelijk via www.denboschurbantrail.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Inschrijving geopend voor 43ste editie Marathon Rotterdam

ASICS nieuwe hoofdsponsor van Marathon Rotterdam

ASICS is vanaf 2024 een trotse hoofdsponsor van de befaamde NN Marathon Rotterdam. Het sportmerk is hiervoor een driejarige verbintenis aangegaan met organisator Golazo. De NN Marathon Rotterdam is een internationale wedstrijd die naast topatleten...

Pin It on Pinterest