Urban Trail toont verrassend Den Bosch

door 2 jul, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Urban Trail Den Bosch

Op zondag 11 september vindt de derde editie van de KLM Urban Trail Den Bosch plaats. De KLM Urban Trails Series biedt lopers op een toegankelijke manier een uniek inkijkje in Nederlandse steden, waaronder Den Bosch. De inschrijving voor de KLM Urban Trail Den Bosch is vandaag geopend.

Met de boot door de Binnedieze, een bezoekje aan de Sint-Janskathedraal en daarna een Bossche Bol bij bakkerij De Groot. Het typische dagje Den Bosch kennen we allemaal. Dat kan spannender, actiever en leuker met de KLM Urban Trail Den Bosch.

Verrassend Den Bosch

Anders dan bij de meeste loopevents, kom je tijdens de KLM Urban Trails op plekken waar je normaal gesproken niet zomaar komt. “Dat is het gave aan dit concept. Deelnemers lopen dwars door bijzondere en iconische gebouwen en leren de stad zo op een hele andere manier kennen. Dat is leuk voor zowel mensen die de stad al kennen, als mensen die een uniek dagje Den Bosch willen ervaren”, zegt Joris van Veen van organisator Golazo.

Een aantal locaties van de KLM Urban Tral Den Bosch zijn al bekend. Zo kruist de route dit jaar onder meer Podium Azijnfabriek en het Theater aan de Parade. “De rest van de locaties blijven nog even geheim. In aanloop naar het evenement onthullen we steeds meer mooie locaties.”

Bijzondere editie

De derde editie van de KLM Urban Trail Den Bosch is er niet zomaar een. “Wat deze editie extra leuk maakt is dat de routes niet alleen door de binnenstad komen, maar ook over de Tramkade gaan. Deze culturele hotspot mag niet ontbreken bij een ontdekkingstocht door Den Bosch.

Toegankelijk

De KLM Urban Trail Den Bosch is een toegankelijke run van ongeveer 5 of 10 kilometer waarbij plezier op de eerste plaats staat. Sportievelingen ontdekken op een leuke manier de stad en lopen daarbij dwars door iconische en bijzondere gebouwen. Onderweg is er voldoende tijd voor een toffe foto of een mooie selfie.

“Wij willen laten zien hoe leuk het is om te bewegen. Niet iedereen kan of wil een

marathon lopen, maar een bijzondere loop, zoals de KLM Urban Trail, is wel geschikt voor een grote groep mensen. Het is een hele leuke en gezellige manier van bewegen.”

De start en finish zijn op de Markt in Den Bosch. Hier ontvangen deelnemers na afloop ook een unieke medaille en een welverdiend ontbijt.

Inschrijven

Inschrijven is vanaf vandaag mogelijk via www.denboschurbantrail.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

De inschrijvingen voor de 35e editie van de CZ Tilburg Ten Miles, het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant, zijn officieel geopend! Dit sportieve evenement vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september. Het belooft weer een weekend vol...

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Op zondag 9 juni keert het gezelligste hardloopevenement van Maastricht weer terug naar de Van Hasseltkade en de Markt. Dit jaar met een vernieuwd parcours op de 10 Engelse Mijl waarbij deelnemers écht het mooiste van Maastricht ontdekken. Parcours...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!