Haal meer uit je training met de nieuwe HRM-Pro Plus van Garmin

door 15 jul, 2022Gadgets, Gadgets en apps0 Reacties

SportSport
Garmin HRM-Pro Plus

Garmin introduceerde deze week de HRM-Pro™ Plus. Deze premium hartslagband neemt alle mooie functies over van de HRM Pro, zoals real time hartslag, hardloopdynamica, zowel ANT+ als Bluetooth transmissie en meer. Tijdens indoor-track of loopbandsessies houdt de HRM-Pro Plus nu ook tempo en afstandsgegevens bij en zendt deze naar een compatibele Garmin smartwatch, zodat sporters betrouwbare hardloopgegevens krijgen die ze nodig hebben om hun prestatiedoelen te bereiken.

“Atleten vertrouwen op onze borstbanden om nauwkeurige hartslag- en prestatiegegevens te leveren tijdens elke workout. We voegen nu nieuwe meetgegevens aan de HRM-Pro Plus toe,” zegt René Dijk, Head Marketing & Productmanagement bij Garmin Nederland. “Door het bijhouden van tempo en afstand tijdens een indoor track of loopband run, hebben atleten nog meer gegevens beschikbaar om hen te helpen hun grenzen te verleggen.”

Via ANT+ en BLUETOOTH® Low Energy technologie zendt de HRM-Pro Plus nauwkeurige, real-time hartslag- en prestatiegegevens naar Garmin smartwatches en Edge® fietscomputers, compatibele fitnessapparatuur, de Tacx® Training app en meer.

Om hardlopers te helpen hun vorm te verbeteren en hardloopvermogen te ontvangen op hun compatibele Garmin smartwatch, registreert de HRM-Pro Plus hardloopdynamica waaronder grondcontacttijd, cadans, staplengte en meer.

Met de store-and-forward functie slaat de HRM-Pro Plus in het water de hartslaggegevens op tijdens het zwemmen. Na het zwemmen worden de gegevens naar een compatibele smartwatch gestuurd en samen met de andere zwemgegevens weergegeven.

Wanneer een sporter zijn smartwatch afdoet om deel te nemen aan activiteiten zoals teamsporten, slaat de HRM-Pro Plus stappen, calorieën en intensiteitsminuten op en synchroniseert die gegevens vervolgens met de smartwatch via de Garmin Connect™ mobiele app en de TrueUp™ functie.

De batterij gaat tot 1 jaar mee en kan eenvoudig zelf vervangen worden. Het nieuwe ontwerp van het batterijdeurtje werkt namelijk met een handige quarter-turn sluiting. Hierdoor zitten er geen schroefjes meer in de body en is een schroevendraaier dus niet meer nodig. De HRM-Pro Plus is nu verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van €129,99.

Tags: Garmin

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Download gratis de vernieuwde CPC Loop app

Download gratis de vernieuwde CPC Loop app

Aanstaande zondag (12 maart) is het weer zo ver, dan staan er weer duizenden mensen aan de start van de CPC Loop. Het beloofd een mooi hardloopfeest te worden met vele toeschouwers en met de vernieuwde app van de CPC Loop kunnen jou toeschouwers je...

Pin It on Pinterest