Menzis 4 Mijl van Groningen lanceert uniek shirt 

door 18 jul, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
T-shirt 4 mijl Groningen

Deelnemers aan de Menzis 4 Mijl van Groningen kunnen dit jaar lopen in stijl. Voor de 35e editie is namelijk een uniek shirt ontworpen waarop de stad centraal staat.

Trots

“De Menzis 4 Mijl is een begrip in Groningen. Een evenement waar de stad trots op is en wij zijn eveneens trots op de stad. Die trots komt terug op het shirt”, zegt Johan Meijer van organisator Golazo Noord-Nederland.

Op het shirt staat een afbeelding van de welbekende Martinitoren en een verwijzing naar het jaartal 1987. Het jaar waarop de 4 Mijl voor het eerst werd georganiseerd. Het shirt is uiteraard voorzien van de Groningse kleuren.

Mooi aandenken

Het speciaal ontworpen loopshirt is beschikbaar in gelimiteerde oplage en er is zowel een model voor dames als voor heren. “Een superleuk aandenken aan het grootste loopfeest van Noord-Nederland. Daarnaast loop je er ook nog heerlijk in, want het zijn speciale runningshirts die optimaal zijn om in te hardlopen,

Deelnemers aan de Menzis 4 Mijl van Groningen kunnen het shirt voor 25 euro bestellen bij hun inschrijving. 

Menzis 4 Mijl van Groningen

De Menzis 4 Mijl van Groningen vindt plaats op zondag 9 oktober. De inschrijving hiervoor is inmiddels geopend. Dat geldt ook voor de inschrijving van de Menzis 4 Mijl4You een dag eerder. Op zaterdag 8 oktober krijgt iedereen de kans om de 4 Mijl te ervaren, maar dan op geheel eigen wijze. 

Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.4mijl.nl of www.4mijl4you.nl. Wil jij je direct inschrijven? Klik dan hier.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

De inschrijvingen voor de 35e editie van de CZ Tilburg Ten Miles, het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant, zijn officieel geopend! Dit sportieve evenement vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september. Het belooft weer een weekend vol...

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Op zondag 9 juni keert het gezelligste hardloopevenement van Maastricht weer terug naar de Van Hasseltkade en de Markt. Dit jaar met een vernieuwd parcours op de 10 Engelse Mijl waarbij deelnemers écht het mooiste van Maastricht ontdekken. Parcours...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!