Menzis 4 Mijl van Groningen lanceert uniek shirt 

door 18 jul, 2022Evenementen0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer
T-shirt 4 mijl Groningen

Deelnemers aan de Menzis 4 Mijl van Groningen kunnen dit jaar lopen in stijl. Voor de 35e editie is namelijk een uniek shirt ontworpen waarop de stad centraal staat.

Trots

“De Menzis 4 Mijl is een begrip in Groningen. Een evenement waar de stad trots op is en wij zijn eveneens trots op de stad. Die trots komt terug op het shirt”, zegt Johan Meijer van organisator Golazo Noord-Nederland.

Op het shirt staat een afbeelding van de welbekende Martinitoren en een verwijzing naar het jaartal 1987. Het jaar waarop de 4 Mijl voor het eerst werd georganiseerd. Het shirt is uiteraard voorzien van de Groningse kleuren.

Mooi aandenken

Het speciaal ontworpen loopshirt is beschikbaar in gelimiteerde oplage en er is zowel een model voor dames als voor heren. “Een superleuk aandenken aan het grootste loopfeest van Noord-Nederland. Daarnaast loop je er ook nog heerlijk in, want het zijn speciale runningshirts die optimaal zijn om in te hardlopen,

Deelnemers aan de Menzis 4 Mijl van Groningen kunnen het shirt voor 25 euro bestellen bij hun inschrijving. 

Menzis 4 Mijl van Groningen

De Menzis 4 Mijl van Groningen vindt plaats op zondag 9 oktober. De inschrijving hiervoor is inmiddels geopend. Dat geldt ook voor de inschrijving van de Menzis 4 Mijl4You een dag eerder. Op zaterdag 8 oktober krijgt iedereen de kans om de 4 Mijl te ervaren, maar dan op geheel eigen wijze. 

Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.4mijl.nl of www.4mijl4you.nl. Wil jij je direct inschrijven? Klik dan hier.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

ASICS lanceert mini-docu met atlete Diane van Es

ASICS lanceert mini-docu met atlete Diane van Es

De Dam tot Damloop is een van de meest iconische hardloopruns die Nederland rijk is. Speciaal voor deze wedstrijd brengt ASICS samen met Diane van Es een mini docu naar buiten. De video maakt in een slapend Amsterdam (audio)visueel wat hardlopen de...

Pin It on Pinterest