Menzis 4 Mijl van Groningen lanceert uniek shirt 

door 18 jul, 2022Evenementen0 Reacties

Runningdirect.nl
T-shirt 4 mijl Groningen

Deelnemers aan de Menzis 4 Mijl van Groningen kunnen dit jaar lopen in stijl. Voor de 35e editie is namelijk een uniek shirt ontworpen waarop de stad centraal staat.

Trots

“De Menzis 4 Mijl is een begrip in Groningen. Een evenement waar de stad trots op is en wij zijn eveneens trots op de stad. Die trots komt terug op het shirt”, zegt Johan Meijer van organisator Golazo Noord-Nederland.

Op het shirt staat een afbeelding van de welbekende Martinitoren en een verwijzing naar het jaartal 1987. Het jaar waarop de 4 Mijl voor het eerst werd georganiseerd. Het shirt is uiteraard voorzien van de Groningse kleuren.

Mooi aandenken

Het speciaal ontworpen loopshirt is beschikbaar in gelimiteerde oplage en er is zowel een model voor dames als voor heren. “Een superleuk aandenken aan het grootste loopfeest van Noord-Nederland. Daarnaast loop je er ook nog heerlijk in, want het zijn speciale runningshirts die optimaal zijn om in te hardlopen,

Deelnemers aan de Menzis 4 Mijl van Groningen kunnen het shirt voor 25 euro bestellen bij hun inschrijving. 

Menzis 4 Mijl van Groningen

De Menzis 4 Mijl van Groningen vindt plaats op zondag 9 oktober. De inschrijving hiervoor is inmiddels geopend. Dat geldt ook voor de inschrijving van de Menzis 4 Mijl4You een dag eerder. Op zaterdag 8 oktober krijgt iedereen de kans om de 4 Mijl te ervaren, maar dan op geheel eigen wijze. 

Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.4mijl.nl of www.4mijl4you.nl. Wil jij je direct inschrijven? Klik dan hier.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Inschrijving geopend voor 43ste editie Marathon Rotterdam

ASICS nieuwe hoofdsponsor van Marathon Rotterdam

ASICS is vanaf 2024 een trotse hoofdsponsor van de befaamde NN Marathon Rotterdam. Het sportmerk is hiervoor een driejarige verbintenis aangegaan met organisator Golazo. De NN Marathon Rotterdam is een internationale wedstrijd die naast topatleten...

Pin It on Pinterest