WK atletiek Oregon: programma loopnummers dag 6

door 19 jul, 2022Evenementen0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Morgen is het dag 6 van de WK atletiek in Oregon met Sifan Hassan en Maureen Koster op de 5000 meter. Verder komt mogelijk Femke Bol, als zij zich vannacht plaatst, uit op de halve finale 400 meter horden. Lieke Klaver en Liemarvin Bonevacia staan aan de start van de halve finales 400 meter en Tony van Diepen gaat aan de slag in de series van de 800 meter.

Met Eugene is er een tijdsverschil van 9 uur (in Nederland is het 9 uur later). Er zullen dus veel wedstrijden in Nederland in de avond en vooral in de nacht (wat dan eigenlijk hier een dag later, in het tijdschema houden we het op dezelfde dag) te zien zijn. Alle tijden hieronder zijn Nederlandse tijden! Waar zet jij je wekker voor?

Dag 6 loopnummers: woensdag 20 juli

(de tijden hieronder zijn Nederlandse tijden!!)

Kantel je scherm om het tijdschema optimaal te kunnen lezen op je mobiel.

TijdOnderdeelRondeGeslacht
01:255000 meterseriesvrouwen
02:20800 meterseriesmannen
03:15400 meter hordenhalve finalevrouwen
03:45400 meterhalve finalevrouwen
04:15400 meterhalve finalemannen
04:453000 meter steeplechaseFinalevrouwen

Bekijk hier het gehele tijdschema van de atletiek onderdelen tijdens de WK atletiek in Oregon.

De WK atletiek is op meerdere kanalen te volgen zoals bij de NOS (tv en online), Eurosport (en de Eurosport app) en op de Belgische tv.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

ASICS lanceert mini-docu met atlete Diane van Es

ASICS lanceert mini-docu met atlete Diane van Es

De Dam tot Damloop is een van de meest iconische hardloopruns die Nederland rijk is. Speciaal voor deze wedstrijd brengt ASICS samen met Diane van Es een mini docu naar buiten. De video maakt in een slapend Amsterdam (audio)visueel wat hardlopen de...

Pin It on Pinterest